Kirjosu bilo teško za gledanje: Denis šREPovalov!

Možda ipak nije kasno da se potpuno posveti muzičkoj karijeri?

Tenis 13.03.2019 | 18:30
Kirjosu bilo teško za gledanje: Denis šREPovalov!
Opklada je opklada - pa čak iako ste jedan od najboljih mladih igrača na ATP turu. Nakon što je ostvario pobedu u trećem kolu Indijan Velsa nad Stivom Džonsonom, Denis Šapovalov je obećao da će u slučaju pobede u narednoj fazi turnira repovati pred prisutnom publikom. Rekao je da je to i ranije radio, što i nije tajna, pošto su društvene mreže preplavljene snimcima na kojima se vidi kako mladi Kanađanin ispoljava muzički talenat.

Noćas je ostvario pobedu protiv Marina Čilića, a zvanični spiker ga je podsetio na dogovor koji su sklopili prilikom njihovog prethodnog susreta.

“Jesi li siguran da želiš ovo da uradiš? Možda ćeš se pokajati...“, dali su mu organizatori poslednju šansu da se ipak predomisli i odustane od sulude ideje.

Odgovorio je Kanađanin da neće da se povlači u pećinu kada je već rekao da će to uraditi. Posle nekoliko neuspelih pokušaja zbog treme, izvadio je telefon, potrajalo je to nekoliko sekundi dok je pronašao tekst koji je pripremio za izvođenje i onda...

Publika je na trenutak bila zaprepašćena, ali je na kraju ipak dala aplauz odobrenja za ovaj muzički nastup mlade teniske nade. Sa druge strane, društvene mreže su bile preplavljene šaljivim komentarima kako Šapovalov ipak treba da ostane samo na tenisu. Nik Kirjos je čak poručio da je nastup Denisa Šapovalova bio težak za gledanje. Naravno, onaj nakon poslednjeg udarca reketom.

Kanađanina izgleda to nije previše dotaklo, jer kaže da mu repovanje samo pomaže da se opusti i da skrene misli nakon napornog dana na terenu.

„Bilo je to zabavno iskustvo, prvi put sam to uradio na terenu. Inače mi to pomaže da se opustim, da se prepustim trenutku. Nije mi bilo lako da repujem posle meča, jer je to bio prvi put da nastupam pred onolikim brojem ljudi. Pre početka sam napisao na par reči, potrajalo je to dva-tri minuta i kada se meč završio nisam ni mogao da se setim onoga što sam smislio.“

Kako bilo, dopada li vam se?



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar