Гризман: Сви смо сј..ани!

Атлетико није успео да се састави у Торину због чега и није изборио пласман у четвртфинале Лиге шампиона.

Фудбал 13.03.2019 | 19:50
Гризман: Сви смо сј..ани!
Атлетико је испустио предност из првог меча од 2:0 у осмини финала, претрпео пораз у Торину од Јувентуса и доживео елиминацију из Лиге шампиона.

Тим Дијега Симеонеа тако је пропустио прилику да начини корак даље ка великом финалу у мају које ће се играти баш на стадиону Атлетика Ванда Метрополитано.

Антоан Гризман признао је да његов тим није био на потребном виоском нивоу како би одбранио предност стечену у Мадриду.

"Сви смо сј..ани. Осећам кривицу јер, лично, нисам могао да испратим темпо игре", рекао је Гризман после пораза.

"Не знам шта да кажем навијачима после свега. Сви смо утучени. Јувентус је био супериорнији на свим позицијама. Није био наш дан. Нисмо смели да им дозволимо да победе 3:0", рекао је Француз.

Гризман упркос томе што је био очајан после лоше игре свог тима, признао је да им је "пресудио" најбољи играч света.

"Кристијано узима меру свим тимовима на свету зато што је велики играч. У првом мечу у Мадриду потрудили смо се да му не дозволимо да направи шансу, а у Торину је имао три и погодио је сва три пута".

И тренер Атлетика Дијего Симеоне истакао је да је Португалац одрадио комплетан посао у реваншу.

"Да будем јасан, нисмо ми испали због тога што смо лоше играли, него због тога што је Јувентус играо добро. Када се деси тако нешто, онда морате да честитате противнику. Кристијано Роналдо је најбољи фудбалер на свету, тако да он овако може да одигра у великим утакмицама", рекао је Симеоне, додавши да је Јуве у другом мечу играо слично као Атлетико у првом.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар