Цетински продаје дедину вилу

- Та некретнина је дедина, а с годинама смо је и мало реновирали. Мојима не смета што то продајем. Мени не треба толико простора, ја тражим мању кућу у Ровињу - каже Тони и додаје да у родном крају планира да остари, јер му је то омиљено одредиште, а са њим се слаже и супруга Дубравка (34)

Забава 13.03.2019 | 11:39
Цетински продаје дедину вилу
Тони Цетински (49) одлучио је да прода вилу на земљишту од 1136 метара квадратних, од којих је 226 стамбене површине, за милион и 250.000 евра!

 Иако људи овакве некретнине, нарочито када су на мору, као што је ова, продају јер им је потребан новац, Тони тврди да то није разлог.

- Та некретнина је дедина, а с годинама смо је и мало реновирали. Мојима не смета што то продајем. Мени не треба толико простора, ја тражим мању кућу у Ровињу - каже Тони и додаје да у родном крају планира да остари, јер му је то омиљено одредиште, а са њим се слаже и супруга Дубравка (34).



- Камена вила је на продају већ неко време, тако да то није сад објављено зато што ми хитно треба новац или нешто. Вероватно је ажуриран оглас, па зато пише да се продаје од почетка марта. Али у сваком случају то је та, и ако се нађе добар купац, зашто не - рекао је Цетински за 24сата.хр.



Тони је вилу добио од родитеља Мирка и Винке пре 12 година.

Вила има велики дневни боравак са камином, три спаваће собе, три купатила, тоалет за госте, трпезарију... Окружује је уређена окућница на којој су базен и ђакузи.



Тони је, иначе, навео како у обзир долази и некретнина на подручју Ровиња, јер се тамо осећа много продуктивније. Певач је 2017. године рекао да се заситио живота у Загребу, после 25 година живљења тамо.

- Како год окренемо, Ровињ је најлепши на свијету. Тамо сам пуно мирнији и продуктивнији - рекао је Тони.

Тони је, подсетимо, у браку са Дубравком која је од њега млађа 15 година.

(Телеграф)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

греска

13.03.2019 11:39

Дједовина се не продаје ни по коју цјену, осим ако ти не гори под ногама за новац. Мада и то да је у питању морао си на другој страни ископати, а дједовину оставити својој дјеци у насöедство. Колико ја знам, то се код нас практикује од давнина

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.03.2019 12:22

најлакше је продати и раскућити оно што ниси ти лично зарадио и створио, не бринем се ја за ЦЕТИНСКОГ

Name

Милее

13.03.2019 15:53

Ван сваке памети. Све да немам марке овако нешто, добијено у наслеђе, не бих продао ни за десет пута веће паре. Очигледно дугови, зеленаши траже своје.

ОДГОВОРИТЕ