Cetinski prodaje dedinu vilu

- Ta nekretnina je dedina, a s godinama smo je i malo renovirali. Mojima ne smeta što to prodajem. Meni ne treba toliko prostora, ja tražim manju kuću u Rovinju - kaže Toni i dodaje da u rodnom kraju planira da ostari, jer mu je to omiljeno odredište, a sa njim se slaže i supruga Dubravka (34)

Zabava 13.03.2019 | 11:39
Cetinski prodaje dedinu vilu
Toni Cetinski (49) odlučio je da proda vilu na zemljištu od 1136 metara kvadratnih, od kojih je 226 stambene površine, za milion i 250.000 evra!

 Iako ljudi ovakve nekretnine, naročito kada su na moru, kao što je ova, prodaju jer im je potreban novac, Toni tvrdi da to nije razlog.

- Ta nekretnina je dedina, a s godinama smo je i malo renovirali. Mojima ne smeta što to prodajem. Meni ne treba toliko prostora, ja tražim manju kuću u Rovinju - kaže Toni i dodaje da u rodnom kraju planira da ostari, jer mu je to omiljeno odredište, a sa njim se slaže i supruga Dubravka (34).



- Kamena vila je na prodaju već neko vreme, tako da to nije sad objavljeno zato što mi hitno treba novac ili nešto. Verovatno je ažuriran oglas, pa zato piše da se prodaje od početka marta. Ali u svakom slučaju to je ta, i ako se nađe dobar kupac, zašto ne - rekao je Cetinski za 24sata.hr.



Toni je vilu dobio od roditelja Mirka i Vinke pre 12 godina.

Vila ima veliki dnevni boravak sa kaminom, tri spavaće sobe, tri kupatila, toalet za goste, trpezariju... Okružuje je uređena okućnica na kojoj su bazen i đakuzi.



Toni je, inače, naveo kako u obzir dolazi i nekretnina na području Rovinja, jer se tamo oseća mnogo produktivnije. Pevač je 2017. godine rekao da se zasitio života u Zagrebu, posle 25 godina življenja tamo.

- Kako god okrenemo, Rovinj je najlepši na svijetu. Tamo sam puno mirniji i produktivniji - rekao je Toni.

Toni je, podsetimo, u braku sa Dubravkom koja je od njega mlađa 15 godina.

(Telegraf)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

greska

13.03.2019 11:39

Djedovina se ne prodaje ni po koju cjenu, osim ako ti ne gori pod nogama za novac. Mada i to da je u pitanju morao si na drugoj strani iskopati, a djedovinu ostaviti svojoj djeci u nasöedstvo. Koliko ja znam, to se kod nas praktikuje od davnina

ODGOVORITE
Name

re

13.03.2019 12:22

najlakše je prodati i raskućiti ono što nisi ti lično zaradio i stvorio, ne brinem se ja za CETINSKOG

Name

Milee

13.03.2019 15:53

Van svake pameti. Sve da nemam marke ovako nešto, dobijeno u nasleđe, ne bih prodao ni za deset puta veće pare. Očigledno dugovi, zelenaši traže svoje.

ODGOVORITE