Кирјос упоредио себе са Ђоковићем...

Зашто увек морамо да их љубимо?! Аустралијски тенисер, Ник Кирјос, прокоментарисао је пораз Новака Ђоковића у трећој рунди Индијан Велса.

Кошарка 13.03.2019 | 21:30
Кирјос упоредио себе са Ђоковићем...
Ђоковић је претрпео неочекиван пораз од Филипа Колшрајбера и изазвао "буру" коментара на друштвеним мрежама, а коментар је добио и од Кирјоса.

Колшрајбер игра најбољи турнир у скоријој прошлости, а управо је он избацио Кирјоса у претходној рунди. 

Један од тениских фанова се на Твитеру запитао "да ли је све у реду са Новаком јер промашује доста лаких удараца и изгледа летаргично", а Кирјос је имао шта да каже. 

"Да, наравно, мора да има неки проблем? Ја изгубил од Колшрајбера и ви ме 'разапнете' са коментирам 'Добри, стари Кирјос'. А, шта ако је он само добар играч? Ако зна како да побеђује? Мрзим ово... Зашто увек морамо да љубимо ове момке када губе?", написао је Кирјос. 

Ник је наставио да "гура" своје мишљење коментаром након што је видео да Ђоковић игра и у дублу написавши: "Па, зар не игра и дубл? Ма, сигурно има неки проблем". 

Аустралијанц је вероватно најбољи одговор на своја питања добио од једног тениског фана, коју му је написао: "То је зато што је Ђоковић освојио 15 Гренд слемова и 'почистио' последња три, док ти ништа битно ниси освојио у каријери. Нормално је да од њега очекујемо много виши ниво игре него што очекујемо од тебе".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар