Kirjos uporedio sebe sa Đokovićem...

Zašto uvek moramo da ih ljubimo?! Australijski teniser, Nik Kirjos, prokomentarisao je poraz Novaka Đokovića u trećoj rundi Indijan Velsa.

Košarka 13.03.2019 | 21:30
Kirjos uporedio sebe sa Đokovićem...
Đoković je pretrpeo neočekivan poraz od Filipa Kolšrajbera i izazvao "buru" komentara na društvenim mrežama, a komentar je dobio i od Kirjosa.

Kolšrajber igra najbolji turnir u skorijoj prošlosti, a upravo je on izbacio Kirjosa u prethodnoj rundi. 

Jedan od teniskih fanova se na Tviteru zapitao "da li je sve u redu sa Novakom jer promašuje dosta lakih udaraca i izgleda letargično", a Kirjos je imao šta da kaže. 

"Da, naravno, mora da ima neki problem? Ja izgubil od Kolšrajbera i vi me 'razapnete' sa komentiram 'Dobri, stari Kirjos'. A, šta ako je on samo dobar igrač? Ako zna kako da pobeđuje? Mrzim ovo... Zašto uvek moramo da ljubimo ove momke kada gube?", napisao je Kirjos. 

Nik je nastavio da "gura" svoje mišljenje komentarom nakon što je video da Đoković igra i u dublu napisavši: "Pa, zar ne igra i dubl? Ma, sigurno ima neki problem". 

Australijanc je verovatno najbolji odgovor na svoja pitanja dobio od jednog teniskog fana, koju mu je napisao: "To je zato što je Đoković osvojio 15 Grend slemova i 'počistio' poslednja tri, dok ti ništa bitno nisi osvojio u karijeri. Normalno je da od njega očekujemo mnogo viši nivo igre nego što očekujemo od tebe".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar