Валверде: Меси ће одлучити, радује ме повратак Зидана!

Тренер Барселоне, Ернесто Валверде, каже да нико нема право да унапред буде отписан у Лиги шампиона, па ни Лион пред реванш на "Камп Ноу".

Фудбал 13.03.2019 | 13:15
Валверде: Меси ће одлучити, радује ме повратак Зидана!
У првом сусрету у Француској није било голова, тако да ће Барселона имати обавезу да победи уколико жели у четвртфинале.

Валверде је упозорио да су се изненађање већ догађала.

"Ако тимови попут Пари Сен Жермена или Реала више нису у такмичењу, то само говори о квалитету такмичења и да су изненађења увек могућа. Морамо бити будни и опрезни, видели сте шта се њима догодило. Лион ће доћи а жељом да нападне, имају брзе и снажне нападаче, знају колико ће им бити важно да постигну гол у гостима", рекао је тренер првака Шпаније. 

Он верује да би Лионел Меси могао да буде играч одлуке. 

"Спремни смо за добар меч. Трудићемо се да заштитимо наш гол, а ако будемо имали среће пред њиховим голом, Меси ће бити стрелац", изјавио је Валверде. 

Он је упозорио и на утакмицу из прошле сезоне када је после 4:1 за Барселону, Рома у реваншу победила са 3:0 и прошла даље. 

"Ни мени а ни многим другима још није јасно шта се догодило у тој утакмици. У сваком случају, у Лиги шампиона је све увек могуће, свака предност је достижна, а ми како год било, морамо да победимо". 

Признао је и да се радује повратку Зинедина Зидана на клупу Реала. 

"Зидан је свакако велики менаџер. Вратио се у велики клуб, они ће нам и даље бити ривал. Радујем се што ћу опет имати прилике да се надмудрујем са њим", закључио је тренер Барселоне. 

Меч Барселона - Лион игра се у среду 13. марта од 21 час.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар