Valverde: Mesi će odlučiti, raduje me povratak Zidana!

Trener Barselone, Ernesto Valverde, kaže da niko nema pravo da unapred bude otpisan u Ligi šampiona, pa ni Lion pred revanš na "Kamp Nou".

Fudbal 13.03.2019 | 13:15
Valverde: Mesi će odlučiti, raduje me povratak Zidana!
U prvom susretu u Francuskoj nije bilo golova, tako da će Barselona imati obavezu da pobedi ukoliko želi u četvrtfinale.

Valverde je upozorio da su se iznenađanje već događala.

"Ako timovi poput Pari Sen Žermena ili Reala više nisu u takmičenju, to samo govori o kvalitetu takmičenja i da su iznenađenja uvek moguća. Moramo biti budni i oprezni, videli ste šta se njima dogodilo. Lion će doći a željom da napadne, imaju brze i snažne napadače, znaju koliko će im biti važno da postignu gol u gostima", rekao je trener prvaka Španije. 

On veruje da bi Lionel Mesi mogao da bude igrač odluke. 

"Spremni smo za dobar meč. Trudićemo se da zaštitimo naš gol, a ako budemo imali sreće pred njihovim golom, Mesi će biti strelac", izjavio je Valverde. 

On je upozorio i na utakmicu iz prošle sezone kada je posle 4:1 za Barselonu, Roma u revanšu pobedila sa 3:0 i prošla dalje. 

"Ni meni a ni mnogim drugima još nije jasno šta se dogodilo u toj utakmici. U svakom slučaju, u Ligi šampiona je sve uvek moguće, svaka prednost je dostižna, a mi kako god bilo, moramo da pobedimo". 

Priznao je i da se raduje povratku Zinedina Zidana na klupu Reala. 

"Zidan je svakako veliki menadžer. Vratio se u veliki klub, oni će nam i dalje biti rival. Radujem se što ću opet imati prilike da se nadmudrujem sa njim", zaključio je trener Barselone. 

Meč Barselona - Lion igra se u sredu 13. marta od 21 čas.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar