Кристијано: Због овога су ме довели!

Португалац поносан на тим.

Фудбал 13.03.2019 | 12:45
Кристијано: Због овога су ме довели!
Кристијано Роналдо је до синоћ постигао један гол у Јувентусовом дресу у Лиги шампиона. А онда рафал у мрежу Атлетика!

Ништа чудно. Није он дошао у Јуве да би давао голпове Јанг Бојсима и у групи, већ да би правио разлику и превагу у тешким тренуцима и мечевима као што јебио двомеч са Атлетиком. Старој жртви је опет сломио кичму. Са вечерашња три гола је стигао до укупно 25 у 33 меча са Јорганџијама. За све је ЧолоСимеоне током каријере нашао решење осим за Кристијана Роналда. Био му је ово осми хет-трик у каријери у Лиги шампиона. Изједначио се са Месијем у тој категорији. 

Ко зна како би Јувентус изгледао вечерас док јури 0:2 да није било Роналда. Никада раније Јуве није надокнадио овакав резултат у Европи. Али са Роналдом је све могуће. Он је овако нешто и очекивао, обећавао је уочи реванша велику партију и испунио је обећање.

„Очекивао сам посебну ноћ, а на крају је и била. Не само због мојих голова, већ због тима. Због Јувентуса. Магично вече. Ово је менталитет шампиона. Ово је извор поноса. Радим свој посао и веома сам срећан због тога. Атлетико је веома компликован ривал, али ми смо снажна екиша која је то вечерас и показал. Због овога ме је Јувентус и довео. Због ноћи каква је ова“, рекао је Португалац после утакмице.  

Навијачи се надају да ће Роналдо прекинути Јувентусову црну традицију у Лиги шампиона и серију од пет пораза у финалима.

„Не, још је рано да причамо о финалу. Идемо корак по корак“.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар