Kristijano: Zbog ovoga su me doveli!

Portugalac ponosan na tim.

Fudbal 13.03.2019 | 12:45
Kristijano: Zbog ovoga su me doveli!
Kristijano Ronaldo je do sinoć postigao jedan gol u Juventusovom dresu u Ligi šampiona. A onda rafal u mrežu Atletika!

Ništa čudno. Nije on došao u Juve da bi davao golpove Jang Bojsima i u grupi, već da bi pravio razliku i prevagu u teškim trenucima i mečevima kao što jebio dvomeč sa Atletikom. Staroj žrtvi je opet slomio kičmu. Sa večerašnja tri gola je stigao do ukupno 25 u 33 meča sa Jorgandžijama. Za sve je ČoloSimeone tokom karijere našao rešenje osim za Kristijana Ronalda. Bio mu je ovo osmi het-trik u karijeri u Ligi šampiona. Izjednačio se sa Mesijem u toj kategoriji. 

Ko zna kako bi Juventus izgledao večeras dok juri 0:2 da nije bilo Ronalda. Nikada ranije Juve nije nadoknadio ovakav rezultat u Evropi. Ali sa Ronaldom je sve moguće. On je ovako nešto i očekivao, obećavao je uoči revanša veliku partiju i ispunio je obećanje.

„Očekivao sam posebnu noć, a na kraju je i bila. Ne samo zbog mojih golova, već zbog tima. Zbog Juventusa. Magično veče. Ovo je mentalitet šampiona. Ovo je izvor ponosa. Radim svoj posao i veoma sam srećan zbog toga. Atletiko je veoma komplikovan rival, ali mi smo snažna ekiša koja je to večeras i pokazal. Zbog ovoga me je Juventus i doveo. Zbog noći kakva je ova“, rekao je Portugalac posle utakmice.  

Navijači se nadaju da će Ronaldo prekinuti Juventusovu crnu tradiciju u Ligi šampiona i seriju od pet poraza u finalima.

„Ne, još je rano da pričamo o finalu. Idemo korak po korak“.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar