Добре вијести за Милан, Гатузу укинута казна!

Тренер води екипу у дербију!

Фудбал 13.03.2019 | 09:45
Добре вијести за Милан, Гатузу укинута казна!
Као што је и најављено, Ђенару Гатузу је укинута суспензија због искључења у прошлом колу и водиће екипу Милана у дербију против Интера наредног викенда.

Гатузо је прошлог викенда искључен на гостовању против Кјева у Верони и према пропозицијама је требало да пропусти наредни дуела Росонера, који је у овом случају много битан дерби са градским ривалом. Темпераментни јужњак је зарадио искључење због сукоба са противничким играчем Међоринијем крај аут линије.

Међутим дисциплинци ФС Италије су данас решили да Гатузу укину суспензију и да га само казне са 15.000 евра због недоличног понашања. Помогло је то што су се Међорини и Гатузо срдачно поздравили на крају меча и што је фудбалер Кјева изјавио да током преприке у првом моменту није било псовки и вређања већ само повишених тонова.

Миланов тренер се тако провукао без казне и водиће екипу у дербију против Инетра који је једна од кључних утакмица до краја сезоне за миланске ривале у борби за пласман у Лигу шампиона. Гатузов тим тренутно има бод више од градског ривала, а у 2019. години се налази у сјајној форми, везао је пет победа и нема ниједан пораз у последњих 10 утакмица.

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар