Dobre vijesti za Milan, Gatuzu ukinuta kazna!

Trener vodi ekipu u derbiju!

Fudbal 13.03.2019 | 09:45
Dobre vijesti za Milan, Gatuzu ukinuta kazna!
Kao što je i najavljeno, Đenaru Gatuzu je ukinuta suspenzija zbog isključenja u prošlom kolu i vodiće ekipu Milana u derbiju protiv Intera narednog vikenda.

Gatuzo je prošlog vikenda isključen na gostovanju protiv Kjeva u Veroni i prema propozicijama je trebalo da propusti naredni duela Rosonera, koji je u ovom slučaju mnogo bitan derbi sa gradskim rivalom. Temperamentni južnjak je zaradio isključenje zbog sukoba sa protivničkim igračem Međorinijem kraj aut linije.

Međutim disciplinci FS Italije su danas rešili da Gatuzu ukinu suspenziju i da ga samo kazne sa 15.000 evra zbog nedoličnog ponašanja. Pomoglo je to što su se Međorini i Gatuzo srdačno pozdravili na kraju meča i što je fudbaler Kjeva izjavio da tokom preprike u prvom momentu nije bilo psovki i vređanja već samo povišenih tonova.

Milanov trener se tako provukao bez kazne i vodiće ekipu u derbiju protiv Inetra koji je jedna od ključnih utakmica do kraja sezone za milanske rivale u borbi za plasman u Ligu šampiona. Gatuzov tim trenutno ima bod više od gradskog rivala, a u 2019. godini se nalazi u sjajnoj formi, vezao je pet pobeda i nema nijedan poraz u poslednjih 10 utakmica.

Izvor: mozzartsport

FOTO: reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar