Еузебио неће дуго бити без посла!

Ди Франческо на лето преузима најталентованији тим у Италији! Млади стратег главни кандидат за наследника Стефана Пиолија на клупи Фиорентине.

Фудбал 15.03.2019 | 08:00
Еузебио неће дуго бити без посла!
Еузебио ди Франческо је напустио Рому, али не би требало дуго да чека на нови ангажман. Како пише италијанско Коријере дело Спорт, млади стратег је озбиљан кандидат за клупу Фјорентине наредног лета.

Садашњем шефу стурке, по многима најталентованијег тима Серије А, Стефану Пиолију, уговор са Виолом истиче овог лета, па би Ди Франческо у том случају одмах по завршетку сезоне преузео тим и обликовао га по својим замислима.

Ипак, Ди Франческо није једини кандидат за преузимање тренерске позиције на Артемио Франкију, већ су то и тренер Сампдорије Марко Ђампаоло, статег Каљарија Роландо Маран и тренер Сасуола Роберто де Зерби.

Ди Франческо је у Роми био од јуна 2017. године, у првој сезони је изборио пласман у полуфинале Лиге шампиона, док је у другој платио цех елиминације у осмини финала и лоших резултата у Серије А, иако му по општем мишљењу управа клуба није обезбедила довољно квалитетан тим да би могао да се бори за виши пласман.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар