Euzebio neće dugo biti bez posla!

Di Frančesko na leto preuzima najtalentovaniji tim u Italiji! Mladi strateg glavni kandidat za naslednika Stefana Piolija na klupi Fiorentine.

Fudbal 15.03.2019 | 08:00
Euzebio neće dugo biti bez posla!
Euzebio di Frančesko je napustio Romu, ali ne bi trebalo dugo da čeka na novi angažman. Kako piše italijansko Korijere delo Sport, mladi strateg je ozbiljan kandidat za klupu Fjorentine narednog leta.

Sadašnjem šefu sturke, po mnogima najtalentovanijeg tima Serije A, Stefanu Pioliju, ugovor sa Violom ističe ovog leta, pa bi Di Frančesko u tom slučaju odmah po završetku sezone preuzeo tim i oblikovao ga po svojim zamislima.

Ipak, Di Frančesko nije jedini kandidat za preuzimanje trenerske pozicije na Artemio Frankiju, već su to i trener Sampdorije Marko Đampaolo, stateg Kaljarija Rolando Maran i trener Sasuola Roberto de Zerbi.

Di Frančesko je u Romi bio od juna 2017. godine, u prvoj sezoni je izborio plasman u polufinale Lige šampiona, dok je u drugoj platio ceh eliminacije u osmini finala i loših rezultata u Serije A, iako mu po opštem mišljenju uprava kluba nije obezbedila dovoljno kvalitetan tim da bi mogao da se bori za viši plasman.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar