Видео: Бекам у шоку - ОВО сам ја?!

Некадашњи енглески фудбалер Дејвид Бекам је насео на фору. . .

Фудбал 14.03.2019 | 14:00
Видео: Бекам у шоку - ОВО сам ја?!
За разлику од Кристијана Роналда, Дејвид Бекам је имао срећу да је реч само о шали.

Сећате се оног споменика Кристијану Роналду у Португалу који заиста не личи на једног од најбољих фудбалера света? Е, па тај споменик је послужио британском комичару Џејмсу Кордену да се нашали са Дејвидом Бекамом.

"Када сам чуо да мој пријатељ Дејвид још није видео своју статуу, која ће бити испред стадиона ЛА Гелекси (Галаxy), пало ми је на памет да би могло да буде забавно да праву статуу заменим лажном", најавио је шалу британски комичар.

Бекам је помислио да долази да види завршену статуу пре него што буде изложена испред стадиона клуба из Лос Анђелеса...

Али, оно што га је чекало, није било једино изненађење. Ангажовани су и глумци, који су се претварали да су његови велики обожаваоци.

"Сећам се кад си почињао каријеру у Манчестер СИТИЈУ, то је нешто слично мојој каријери", рекао му је "обожавалац" Том.

"Мислиш, у Манчестер јунајтеду?", узвратио му је Бекам.

"Ох, боже, колико сам глуп, да у Јунајтеду", одговорио му је Том, који је у међувремену добијао инструкције иза паравана како да додатно изнервира Бекама називајући га "Дејв", што он не подноси.

Неколико пута га је глумац ословио са "Дејв", после чега је Бекам реаговао: "Иначе, зови ме Дејвид. Моја мајка је једина особа на свету која ме зове Дејв".

Припремљен му је и лажни видео најбољих детаља током играња у ЛА Галаксију. Наравно, обиловао је његовим нервозним реакцијама, промашајима... "Чекај, па ово је кад сам добио црвени картон!", забезекнуо се Бекам.

На ред је дошло велико финале - откривање статуе! Таа-дааам!

"Погледај ми браду, види ми очи, погледа ми ду**... Искрено, једино добро на овоме је фризура... Ма, нема шансе да ово буде постављено испред стадиона, долазе ми родитељи, жена... Срећом да моја деца неће доћи, јер би плакали да виде ово", рекао је шокирани Бекам "вајару", који је пробао да му дочара своје "ремек-дело".



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар