Video: Bekam u šoku - OVO sam ja?!

Nekadašnji engleski fudbaler Dejvid Bekam je naseo na foru. . .

Fudbal 14.03.2019 | 14:00
Video: Bekam u šoku - OVO sam ja?!
Za razliku od Kristijana Ronalda, Dejvid Bekam je imao sreću da je reč samo o šali.

Sećate se onog spomenika Kristijanu Ronaldu u Portugalu koji zaista ne liči na jednog od najboljih fudbalera sveta? E, pa taj spomenik je poslužio britanskom komičaru Džejmsu Kordenu da se našali sa Dejvidom Bekamom.

"Kada sam čuo da moj prijatelj Dejvid još nije video svoju statuu, koja će biti ispred stadiona LA Geleksi (Galaxy), palo mi je na pamet da bi moglo da bude zabavno da pravu statuu zamenim lažnom", najavio je šalu britanski komičar.

Bekam je pomislio da dolazi da vidi završenu statuu pre nego što bude izložena ispred stadiona kluba iz Los Anđelesa...

Ali, ono što ga je čekalo, nije bilo jedino iznenađenje. Angažovani su i glumci, koji su se pretvarali da su njegovi veliki obožavaoci.

"Sećam se kad si počinjao karijeru u Mančester SITIJU, to je nešto slično mojoj karijeri", rekao mu je "obožavalac" Tom.

"Misliš, u Mančester junajtedu?", uzvratio mu je Bekam.

"Oh, bože, koliko sam glup, da u Junajtedu", odgovorio mu je Tom, koji je u međuvremenu dobijao instrukcije iza paravana kako da dodatno iznervira Bekama nazivajući ga "Dejv", što on ne podnosi.

Nekoliko puta ga je glumac oslovio sa "Dejv", posle čega je Bekam reagovao: "Inače, zovi me Dejvid. Moja majka je jedina osoba na svetu koja me zove Dejv".

Pripremljen mu je i lažni video najboljih detalja tokom igranja u LA Galaksiju. Naravno, obilovao je njegovim nervoznim reakcijama, promašajima... "Čekaj, pa ovo je kad sam dobio crveni karton!", zabezeknuo se Bekam.

Na red je došlo veliko finale - otkrivanje statue! Taa-daaam!

"Pogledaj mi bradu, vidi mi oči, pogleda mi du**... Iskreno, jedino dobro na ovome je frizura... Ma, nema šanse da ovo bude postavljeno ispred stadiona, dolaze mi roditelji, žena... Srećom da moja deca neće doći, jer bi plakali da vide ovo", rekao je šokirani Bekam "vajaru", koji je probao da mu dočara svoje "remek-delo".



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar