ПДП: Разговор са грађанима

Почасни предсједник Партије демократског прогреса Младен Иванић, генерални секретар Милко Грмуша и замјеник генералног секретара Диана Чекић у Српцу су одржали разговор са грађанима на тему тренутне политичке ситуације и будућег позиционирања.

Република Српска 12.03.2019 | 11:51
ПДП: Разговор са грађанима
„Србац је на протеклим изборима показао да постоји снажна жеља за промјенама. ПДП Србац је остварио други најбољи резултат партије у читавој Републици Српској и то је озбиљан залог за наредне, локалне изборе. Захвалан сам сваком човјеку који је овдје, у тешким политичким условима, уложио своју енергију, вријеме и знање да покаже да може другачије и боље“, казао је Иванић.

Милко Грмуша је истакао како живимо у земљи богатих ресурса и да је, уколико се правилно користе, могуће створити услове за много бољи живот:
„Овдје је могуће остварити и пуну запосленост и један систем у којем ћемо са поносом живјети и дјеловати. То је кључни и историјски задатак ПДП-а за чије остваривање имамо и идеју и знање и људе који га могу испунити“, истакао је Грмуша.

Разговору са грађанима у Српцу присуствовао је и шеф Клуба посланика ПДП-а у НСРС Перица Бундало и портпаролка ПДП-а Ања Петровић, саопштено је из ПДП-а.

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Вадицеп

12.03.2019 11:00

Ста и ви глуматате и несто само прицате? Нико ниста конкретно да уради лазна опозицијо. Сакрили сте се иза оног малог Станивуковица и само лапрдате и млатите паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

впт

12.03.2019 11:14

тацно тако...

Name

Истина

12.03.2019 12:36

Само лазу народ ,не подржавам ни позицију ,али опозиција злоупотребљава и лазе народ ,јер нису спремни било шта да предузму .

Name

Реалан

13.03.2019 09:42

Једина опозиција у Српцу ,ви сте нам остали једина нада ! Јос вас нису купили у Српцу а и даље ,оцекујте подрску на изборима .

ОДГОВОРИТЕ