PDP: Razgovor sa građanima

Počasni predsjednik Partije demokratskog progresa Mladen Ivanić, generalni sekretar Milko Grmuša i zamjenik generalnog sekretara Diana Čekić u Srpcu su održali razgovor sa građanima na temu trenutne političke situacije i budućeg pozicioniranja.

Republika Srpska 12.03.2019 | 11:51
PDP: Razgovor sa građanima
„Srbac je na proteklim izborima pokazao da postoji snažna želja za promjenama. PDP Srbac je ostvario drugi najbolji rezultat partije u čitavoj Republici Srpskoj i to je ozbiljan zalog za naredne, lokalne izbore. Zahvalan sam svakom čovjeku koji je ovdje, u teškim političkim uslovima, uložio svoju energiju, vrijeme i znanje da pokaže da može drugačije i bolje“, kazao je Ivanić.

Milko Grmuša je istakao kako živimo u zemlji bogatih resursa i da je, ukoliko se pravilno koriste, moguće stvoriti uslove za mnogo bolji život:
„Ovdje je moguće ostvariti i punu zaposlenost i jedan sistem u kojem ćemo sa ponosom živjeti i djelovati. To je ključni i istorijski zadatak PDP-a za čije ostvarivanje imamo i ideju i znanje i ljude koji ga mogu ispuniti“, istakao je Grmuša.

Razgovoru sa građanima u Srpcu prisustvovao je i šef Кluba poslanika PDP-a u NSRS Perica Bundalo i portparolka PDP-a Anja Petrović, saopšteno je iz PDP-a.

BN TV

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Vadicep

12.03.2019 11:00

Sta i vi glumatate i nesto samo pricate? Niko nista konkretno da uradi lazna opozicijo. Sakrili ste se iza onog malog Stanivukovica i samo laprdate i mlatite pare.

ODGOVORITE
Name

vpt

12.03.2019 11:14

tacno tako...

Name

Istina

12.03.2019 12:36

Samo lazu narod ,ne podržavam ni poziciju ,ali opozicija zloupotrebljava i laze narod ,jer nisu spremni bilo šta da preduzmu .

Name

Realan

13.03.2019 09:42

Jedina opozicija u Srpcu ,vi ste nam ostali jedina nada ! Jos vas nisu kupili u Srpcu a i dalje ,ocekujte podrsku na izborima .

ODGOVORITE