Оптужница због убиства навијача

Судија за предходно саслушање Окружног суда у Бијељини потврдио је 07. 03. 2019. године оптужницу Окружног јавног тужилаштва Бијељина против Зарић Марка званог Чупо и Бујиновић Петра, оба из Бијељине због кривичног дјела убиство.

Република Српска 12.03.2019 | 11:03
Оптужница због убиства навијача
Подсјећамо, тридесетогодишњак чији су иницијали А.П. из Бијељине преминуо је од посљедица повреда које је задобио у тучи навијача Црвене Звезде и Партизана у Дворовима, док је тридесеттрогодишњак чији су иницијали Б.К. повријеђен.

Обрачун се догодио прије годину дана јадан час послије поноћи, на паркингу хотела Свети Стефан у Дворовима, гдје је претходно договорен обрачун.

Навијачи су користили металне шипке и дрвене палице. Разлог због ког је дошло до ове уговорене туче, је брисање графита једног од клубова по граду, а у обрачуну је учестовало 20 момака.

Везана вијест: Ударци по глави фатални за навијача

Кобна туча "Делија" и "Гробара" у Бијељини: Младић преминуо, 19 ухапшених

У Тужилаштво приведено 19 учесника туче у Дворовима

Једномјесечни притвор за навијаче Звезде због убиства у Дворовима

(Независне)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дх

12.03.2019 13:02

ТО.НИСУ.НАВИЈАЦИ.НЕГО.ОКРУТНЕ.УБИЦЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нису то навијаци

12.03.2019 18:57

Далеко су они од навијаца. Навијаци навијају за свој клуб и кад клуб буде поразен од противника прузе руку и спортски цеститају навијацима противницког клуба а не ударају се металним палицама. Такве треба трајно санкционисати.

ОДГОВОРИТЕ