Optužnica zbog ubistva navijača

Sudija za predhodno saslušanje Okružnog suda u Bijeljini potvrdio je 07. 03. 2019. godine optužnicu Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina protiv Zarić Marka zvanog Čupo i Bujinović Petra, oba iz Bijeljine zbog krivičnog djela ubistvo.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


Podsjećamo, tridesetogodišnjak čiji su inicijali A.P. iz Bijeljine preminuo je od posljedica povreda koje je zadobio u tuči navijača Crvene Zvezde i Partizana u Dvorovima, dok je tridesettrogodišnjak čiji su inicijali B.K. povrijeđen.

Obračun se dogodio prije godinu dana jadan čas poslije ponoći, na parkingu hotela Sveti Stefan u Dvorovima, gdje je prethodno dogovoren obračun.

Navijači su koristili metalne šipke i drvene palice. Razlog zbog kog je došlo do ove ugovorene tuče, je brisanje grafita jednog od klubova po gradu, a u obračunu je učestovalo 20 momaka.

Vezana vijest: Udarci po glavi fatalni za navijača

Kobna tuča "Delija" i "Grobara" u Bijeljini: Mladić preminuo, 19 uhapšenih

U Tužilaštvo privedeno 19 učesnika tuče u Dvorovima

Jednomjesečni pritvor za navijače Zvezde zbog ubistva u Dvorovima

(Nezavisne)

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

Dh

12.03.2019 14:02

TO.NISU.NAVIJACI.NEGO.OKRUTNE.UBICE

Nisu to navijaci

12.03.2019 19:57

Daleko su oni od navijaca. Navijaci navijaju za svoj klub i kad klub bude porazen od protivnika pruze ruku i sportski cestitaju navijacima protivnickog kluba a ne udaraju se metalnim palicama. Takve treba trajno sankcionisati.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.