10 ствари које можда нисте знали о Бобију...

Иако је кошаркаш Бобан Марјановић веома добро испраћен у српским, али и америчким медијима, могуће је да постоје неке ствари које о њему нисте знали.

Кошарка 17.03.2019 | 23:15
10 ствари које можда нисте знали о Бобију...
Амерички новинар Алекс Кенеди је направио листу са десет ствари које можда нисте знали о српском центру, тренутно члану Филаделфија 76ерса.

Боби, који се тренутно опоравља од повреде, ове сезоне је прешао у Филаделфију из Лос Анђелес Клиперса, а претходно је наступао за Сан Антонио Спарсе и Детроит Пистонсе.

Прва ставка о Бобану је та да је од доласка у НБА лигу постигао више поена по минуту него што су то урадили Коби Брајант, Кармело Ентони, Џон Вол и Кевин Лав.

Марјановић је као професионални кошаркаш у животу променио 13 екипа, укључујући и српске великане као што су Мега Бемакс, Хемофарм и Црвена звезда.

Можда један од занимљивијих података, али не и најбитнијих, је тај да Боби каже да једе супу сваки дан, а притом, из непознатих разлога, не воли торту.

Ако вам је промакло, Марјановић ће имати улогу у трећем делу популарног блокбастера Џон Вик 3.

Такође, Марјановић је један од пет најбољих играча у историји лиге који су одиграли барем 100 утакмица, гледајући ПЕР (Плаyер Еффициенцy Ратинг) – испред њега су само Мајкл Џордан, Леброн Џејмс, Ентони Дејвис и Џорџ Микан.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар