Зидан ће сада добити све...!

. . . што Перес није хтео да му да прошлог лета! Повратком Зинедина Зидана на чело Реал Мадрида у том клубу се очекују неке драстичне промене.

Фудбал 12.03.2019 | 14:15
Зидан ће сада добити све...!
Реал је вратио Зидана непуну сезону након што је француски стручњак дао отказ, после серије катастрофалних резултата и смене два тренера у међувремену.

Шпански новинар и фудбалски стручњак Гијем Балаг открива какве промене ћемо моћи да видимо у Реалу после повратка Зидана.

"Ово значи проблем за Герета Бејла, са ким се Зидан није био у најбољим односима. Серхио Рамос ће поново добити ауторитет, а Зидан планира да доведе Едена Азара и вероватно неког као што је Кристијан Ериксен", рекао је Балаг.

Он наводи да ће председник Мадриђана Флорентино Перес сада морати да уради све што није хтео прошлог лета, када је Зидан решио да напусти кормило тог тима.

"Зидан ће сада имати тоталан ауторитет и све што Флорентино Перес није хтео да му испуни (прошлог лета), сада ће морати. Зидан долази са идејом да не буде само тренер, већ и онај који доноси све битне одлуке везане за екипу", додао је Шпанац.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар