Zidan će sada dobiti sve...!

. . . što Peres nije hteo da mu da prošlog leta! Povratkom Zinedina Zidana na čelo Real Madrida u tom klubu se očekuju neke drastične promene.

Fudbal 12.03.2019 | 14:15
Zidan će sada dobiti sve...!
Real je vratio Zidana nepunu sezonu nakon što je francuski stručnjak dao otkaz, posle serije katastrofalnih rezultata i smene dva trenera u međuvremenu.

Španski novinar i fudbalski stručnjak Gijem Balag otkriva kakve promene ćemo moći da vidimo u Realu posle povratka Zidana.

"Ovo znači problem za Gereta Bejla, sa kim se Zidan nije bio u najboljim odnosima. Serhio Ramos će ponovo dobiti autoritet, a Zidan planira da dovede Edena Azara i verovatno nekog kao što je Kristijan Eriksen", rekao je Balag.

On navodi da će predsednik Madriđana Florentino Peres sada morati da uradi sve što nije hteo prošlog leta, kada je Zidan rešio da napusti kormilo tog tima.

"Zidan će sada imati totalan autoritet i sve što Florentino Peres nije hteo da mu ispuni (prošlog leta), sada će morati. Zidan dolazi sa idejom da ne bude samo trener, već i onaj koji donosi sve bitne odluke vezane za ekipu", dodao je Španac.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar