Састанци у Партизану: Без изјава, УО у уторак...

Клупски представници остали "закопчани" пред новинарима на стадиону.

Фудбал 11.03.2019 | 19:00
Састанци у Партизану: Без изјава, УО у уторак...
Дан након што је тренер Зоран Бата Мирковић поднео оставку, ФК Партизан суочио се и са одласком спортског директора Ивице Илиева.

Таква, ванредна ситуација, била је разлог да се новинари у понедељак окупе пред службеним улазом у стадион у Хумској, где су видели клупске функционере, као и Мирковића.

У Партизану су вођени састанци од јутра до касног поподнева, али пред новинарима нико није хтео да даје изјаве о реченом или о евентуалним закључцима. Пред новинарима нису застајали ни Зоран Бата Мирковић и његов помоћник Гордан Петрић.

Током састанака на стадиону, тренинг првотимаца водио је Жарко Лазетић. Под његовом командом екипа се припремала за среду и утакмицу у Крушевцу, где ће црно-бели у среду играти тренутно најважнији меч, против Напретка у четвртфиналу Купа Србије.

Седница Управног одбора ФК Партизан заказана је за уторак у 16 часова и тада би јавност могла да сазна конкретне одговоре на горућа питања.

До тада, остаје непознаница ко ће водити екипу у среду, када ће црно-бели у Крушевцу наставити одбрану трофеја који станује у Хумској од 2016. године.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар