Sastanci u Partizanu: Bez izjava, UO u utorak...

Klupski predstavnici ostali "zakopčani" pred novinarima na stadionu.

Fudbal 11.03.2019 | 19:00
Sastanci u Partizanu: Bez izjava, UO u utorak...
Dan nakon što je trener Zoran Bata Mirković podneo ostavku, FK Partizan suočio se i sa odlaskom sportskog direktora Ivice Ilieva.

Takva, vanredna situacija, bila je razlog da se novinari u ponedeljak okupe pred službenim ulazom u stadion u Humskoj, gde su videli klupske funkcionere, kao i Mirkovića.

U Partizanu su vođeni sastanci od jutra do kasnog popodneva, ali pred novinarima niko nije hteo da daje izjave o rečenom ili o eventualnim zaključcima. Pred novinarima nisu zastajali ni Zoran Bata Mirković i njegov pomoćnik Gordan Petrić.

Tokom sastanaka na stadionu, trening prvotimaca vodio je Žarko Lazetić. Pod njegovom komandom ekipa se pripremala za sredu i utakmicu u Kruševcu, gde će crno-beli u sredu igrati trenutno najvažniji meč, protiv Napretka u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Sednica Upravnog odbora FK Partizan zakazana je za utorak u 16 časova i tada bi javnost mogla da sazna konkretne odgovore na goruća pitanja.

Do tada, ostaje nepoznanica ko će voditi ekipu u sredu, kada će crno-beli u Kruševcu nastaviti odbranu trofeja koji stanuje u Humskoj od 2016. godine.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar