Огласио се Серхио Рамос: Ово је истина, о свему...

Капитен Реала написао одговоре на сва питања која су била довођена у везу са њим претходних дана.

Фудбал 12.03.2019 | 21:45
Огласио се Серхио Рамос: Ово је истина, о свему...
Реал Мадрид пролази кроз веома тежак период и то се види свакодневно.

Дан након победе против Ваљадолида, после узастопних пораза од Барселоне и елиминације из Лиге шампиона у двомечу против Ајакса, капитен Серхио Рамос изашао је у јавност са својим одговорима на питања која се тичу и њега лично и екипе.

А, има их доста...

Намерно добијеним жутим картоном у Амстердаму, Рамос је хтео да прескочи реванш и "очисти" картоне, али је заправо ослабио екипу у утакмици у којој је примила четири гола на "Бернабеуу".

Наводно, одмах после утакмице је критиковао тим, посвађао се и са саиграчем Марселом и са председником клуба, Флорентином Перезом. Да ситуација буде још тежа, "ухваћен" је сликама како у ложи током утакмице против Ајакса снима документарац о себи.

О свему томе, Рамос је говорио и то објавио на својим профилима на друштвеним мрежама.

"Као фудбалери, волимо да говоримо на терену, али ова сезона је довела до другачије ситуације. Последњи догађаји били су катастрофални и не кријем се. Нити се заједно кријемо. Ми, играчи, смо први одговорни, а ја као капитен и више од других. Зато сам мислио да је најбоље да директно и искрено одговорим на питања која круже око нас", написао је капитен Реала, па почео да ниже питања и одговоре.

- Да ли је жути картон у Амстердаму био грешка?

"Апсолутно јесте, била је то грешка и преузимам кривицу 200 одсто".

- Зашто је снимао документарац о себи током утакмице (у ложи стадиона, за време дуела против Ајакса!)?

"Постоје одређене обавезе које сам унапред прихватио и није ми ни прошло кроз главу да та утакмица може да испадне како јесте. Снимање је било обустављено док је меч трајао".

Да ли је после Ајакса било свађе у свлачионици на линији капитен - председник клуба Флорентино Перез?

"Ствари које се тичу свлачионице се у њој дискутују и решавају. Без обзира на све, нема проблема и свима је добро Реал Мадрида највећи интерес".

Да ли је критиковао саиграче?

"Увек причамо и мотивишемо једни друге у свлачионици. Увек на конструктиван начин".

Да ли је било свађе са Марселом?

"Расправљамо на сваком тренингу. То је део рада под притиском. Али, то је само анегдота, као и многе друге, које се догоде свакодневно. Марсе ми је као брат".

Зашто је путовао у Ваљадолид (на недељно гостовање)?

"Зато што сам хтео да будем близу екипи и да подржи саиграче".

Шта се догађа са тренером?

"Није наше да донесемо ту одлуку и у то се не мешамо. Имамо огромно поштовање за позицију тренера Реала и увек га подржавамо. Последице и одјеци тешке ситуације су резултат дубоко разочаравајуће сезоне. Ипак, ако нас успех није зауставио, нећемо дозволити ни да нас пораз заустави. Наша је обавеза да наставино даље, да радимо и да се развијамо".

"Такође, и да запамтимо да су неки од нас довољно срећни да играју за Реал Мадрид, други су довољно срећни да буду део клупске историје, али Реал Мадрид је био, јесте и увек ће бити Реал Мадрид. Ниједно име не чини причу о овом клубу, већ сви пишемо ту легенду зуаједно. Заједно морамо да радимо за будућност и да вратимо своју наду. То је завет Мадридисте", порука је Серхија Рамоса.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар