Oglasio se Serhio Ramos: Ovo je istina, o svemu...

Kapiten Reala napisao odgovore na sva pitanja koja su bila dovođena u vezu sa njim prethodnih dana.

Fudbal 12.03.2019 | 21:45
Oglasio se Serhio Ramos: Ovo je istina, o svemu...
Real Madrid prolazi kroz veoma težak period i to se vidi svakodnevno.

Dan nakon pobede protiv Valjadolida, posle uzastopnih poraza od Barselone i eliminacije iz Lige šampiona u dvomeču protiv Ajaksa, kapiten Serhio Ramos izašao je u javnost sa svojim odgovorima na pitanja koja se tiču i njega lično i ekipe.

A, ima ih dosta...

Namerno dobijenim žutim kartonom u Amsterdamu, Ramos je hteo da preskoči revanš i "očisti" kartone, ali je zapravo oslabio ekipu u utakmici u kojoj je primila četiri gola na "Bernabeuu".

Navodno, odmah posle utakmice je kritikovao tim, posvađao se i sa saigračem Marselom i sa predsednikom kluba, Florentinom Perezom. Da situacija bude još teža, "uhvaćen" je slikama kako u loži tokom utakmice protiv Ajaksa snima dokumentarac o sebi.

O svemu tome, Ramos je govorio i to objavio na svojim profilima na društvenim mrežama.

"Kao fudbaleri, volimo da govorimo na terenu, ali ova sezona je dovela do drugačije situacije. Poslednji događaji bili su katastrofalni i ne krijem se. Niti se zajedno krijemo. Mi, igrači, smo prvi odgovorni, a ja kao kapiten i više od drugih. Zato sam mislio da je najbolje da direktno i iskreno odgovorim na pitanja koja kruže oko nas", napisao je kapiten Reala, pa počeo da niže pitanja i odgovore.

- Da li je žuti karton u Amsterdamu bio greška?

"Apsolutno jeste, bila je to greška i preuzimam krivicu 200 odsto".

- Zašto je snimao dokumentarac o sebi tokom utakmice (u loži stadiona, za vreme duela protiv Ajaksa!)?

"Postoje određene obaveze koje sam unapred prihvatio i nije mi ni prošlo kroz glavu da ta utakmica može da ispadne kako jeste. Snimanje je bilo obustavljeno dok je meč trajao".

Da li je posle Ajaksa bilo svađe u svlačionici na liniji kapiten - predsednik kluba Florentino Perez?

"Stvari koje se tiču svlačionice se u njoj diskutuju i rešavaju. Bez obzira na sve, nema problema i svima je dobro Real Madrida najveći interes".

Da li je kritikovao saigrače?

"Uvek pričamo i motivišemo jedni druge u svlačionici. Uvek na konstruktivan način".

Da li je bilo svađe sa Marselom?

"Raspravljamo na svakom treningu. To je deo rada pod pritiskom. Ali, to je samo anegdota, kao i mnoge druge, koje se dogode svakodnevno. Marse mi je kao brat".

Zašto je putovao u Valjadolid (na nedeljno gostovanje)?

"Zato što sam hteo da budem blizu ekipi i da podrži saigrače".

Šta se događa sa trenerom?

"Nije naše da donesemo tu odluku i u to se ne mešamo. Imamo ogromno poštovanje za poziciju trenera Reala i uvek ga podržavamo. Posledice i odjeci teške situacije su rezultat duboko razočaravajuće sezone. Ipak, ako nas uspeh nije zaustavio, nećemo dozvoliti ni da nas poraz zaustavi. Naša je obaveza da nastavino dalje, da radimo i da se razvijamo".

"Takođe, i da zapamtimo da su neki od nas dovoljno srećni da igraju za Real Madrid, drugi su dovoljno srećni da budu deo klupske istorije, ali Real Madrid je bio, jeste i uvek će biti Real Madrid. Nijedno ime ne čini priču o ovom klubu, već svi pišemo tu legendu zuajedno. Zajedno moramo da radimo za budućnost i da vratimo svoju nadu. To je zavet Madridiste", poruka je Serhija Ramosa.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar