Де Лихт и Барселона - понуде нема!

Али, не пита се само Рајола. . .  Жеља младог штопера да заигра на Ноу Кампу велики адут Каталонаца у борби са Јувентусом, Пари Сен Жерменом, Бајерном и Атлетиком.

Фудбал 15.03.2019 | 19:00
Де Лихт и Барселона - понуде нема!
Матајс де Лихт и Барселона, није превише близу, али није ни предалеко. Капитен Ајакса прелазак на Ноу Камп види као остварење снова, али у овом тренутку Копљаници немају никаву понуду на столу, већ само изјаве председника каталонског клуба Ђордија Бартомеуа, који је јавно поручио да ће се ангажовати око потписа младог играча, пише Мундо Депортиво.

Де Лихт (19) у овом тренутку пред собом нема илузије, баш због тога што званична понуда још увек није стигла, а Ајакс бележи најбољу сезону у последњој деценини и жели да буде максимално концентрисан на њу. Ипак, Барсини адути су довођење Де Јонга, али и жеља младог штопера да настави да се развија поредЂерарда Пикеа.

Јувентус, ПСЖ, Бајерн и Атлетико у овим тренуцима обигравају око Де Лихтовог менаџера Мина Рајоле и покушавају да убеде контроверзног менаџера да управо они нуде најбоље могућности за даљи развој његовог играча. Остаје да се види колики ће утицај имати италијански менаџер, који је новац увек стављао као основни приоритет у оваквим ситуацијама.

Али, Де Лихт је свима ставио до знања да му је Барселона приоритет, а са Ноу Кампа му нуде могућност да одмах заузме месато у стартној постави и постане део новог великог пројекта Блаугране. Последња реч ће сасвим сигурно бити његова.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар