De Liht i Barselona - ponude nema!

Ali, ne pita se samo Rajola. . .  Želja mladog štopera da zaigra na Nou Kampu veliki adut Katalonaca u borbi sa Juventusom, Pari Sen Žermenom, Bajernom i Atletikom.

Fudbal 15.03.2019 | 19:00
De Liht i Barselona - ponude nema!
Matajs de Liht i Barselona, nije previše blizu, ali nije ni predaleko. Kapiten Ajaksa prelazak na Nou Kamp vidi kao ostvarenje snova, ali u ovom trenutku Kopljanici nemaju nikavu ponudu na stolu, već samo izjave predsednika katalonskog kluba Đordija Bartomeua, koji je javno poručio da će se angažovati oko potpisa mladog igrača, piše Mundo Deportivo.

De Liht (19) u ovom trenutku pred sobom nema iluzije, baš zbog toga što zvanična ponuda još uvek nije stigla, a Ajaks beleži najbolju sezonu u poslednjoj decenini i želi da bude maksimalno koncentrisan na nju. Ipak, Barsini aduti su dovođenje De Jonga, ali i želja mladog štopera da nastavi da se razvija poredĐerarda Pikea.

Juventus, PSŽ, Bajern i Atletiko u ovim trenucima obigravaju oko De Lihtovog menadžera Mina Rajole i pokušavaju da ubede kontroverznog menadžera da upravo oni nude najbolje mogućnosti za dalji razvoj njegovog igrača. Ostaje da se vidi koliki će uticaj imati italijanski menadžer, koji je novac uvek stavljao kao osnovni prioritet u ovakvim situacijama.

Ali, De Liht je svima stavio do znanja da mu je Barselona prioritet, a sa Nou Kampa mu nude mogućnost da odmah zauzme mesato u startnoj postavi i postane deo novog velikog projekta Blaugrane. Poslednja reč će sasvim sigurno biti njegova.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar