Сергеј Ћетковић снимио спот за нову пјесму "Љубав"

Једна од најемотивнијих балада у досадашњој каријери. Остајући доследан свом препознатљивом стилу, који годинама негује, Сергеј, овог пута, ипак, прави неуобичајен и веома деликатан корак.

Забава 11.03.2019 | 10:56
Сергеј Ћетковић снимио спот за нову пјесму "Љубав"
Један од најпризнатијих и најпопуларнијих регионалних кантаутора, Сергеј Ћетковић је, током протеклог викенда, у прелепом амбијенту медитеранског насеља у Тивту, снимио веома атрактиван видео спот за своју најновију песму “Љубав”, која, дефинитивно, представља значајан помак у каријери једне од највећих звезда поп музике на овим просторима.

Остајући доследан свом препознатљивом стилу, који годинама негује, Сергеј, овог пута, ипак, прави неуобичајен и веома деликатан корак, како по питању саме нумере, тако и спота који ће веома изненадити публику, пре свега у смислу симболике, емоције и поруке коју ће послати. Оно што у овом тренутку можемо открити јесте да ће ова песма и спот показати да се права љубав може отпевати и показати и без гласа. 

На који начин, сазнаћемо већ кроз неколико дана, када спот премијерно буде представљен на официјелном YоуТубе каналу Сергеја Ћетковића, који потписује музику и текст ове предивне баладе. 

Аранжман су радили Марко Милатовић и Владан Поповић Поп, а за сјајну екранизацију, која готово да прераста у емотивну филмску причу, је задужен Душан Ивановић, аутор многих награђиваних филмова и реклама.

“Ова песма представља нешто заиста посебно у мојој досадашњој каријери. Баладе ме увек највише инспиришу, али се песме које у себи носе толико снажну емоцију, да вас при сваком слушању увек изнова потпуно помере, не догађају толико често. Ова је управо таква. Раскошна, искрена, дубока до те мере да је можда и непотребно описивати је речима. Из тог разлога сам желео да је испрати потпуно неочекиван, врло симболичан и дирљив спот који ће, сигуран сам, послати веома важну поруку.Радујем се скорој премијери песме и спота и реакцијама публике.” рекао је Сергеј поводом свог новог “поклона” поштоваоцима његове музике.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар