Скандал! Хулиган на утакмици напао играча Астон Виле!

Навијач ударио фудбалера у Енглеској! На утакмици између Астон Виле и Бирмингема у оквиру енглеског Чемпионшипа, навијач Бирмингема је улетео на терен и ударио играча Астон Виле у главу.  Градски дерби између Бирмингема и Астон Виле остаће упамћен по тешком инциденту који се догодио у десетом минуту.  Ово Енглеска не памти - песница у главу играча! Вежите овог, човека, затворите га под хитно. . . !

Фудбал 10.03.2019 | 15:45
Скандал! Хулиган на утакмици напао играча Астон Виле!
У првом полувремену градског дербија Бирмингема и Астон Виле, који се играо на стадиону Бирмингема, један навијач домаће екипе је просто утрчао на терен и с леђа ударио Џејка Грилиша, капитена Астон Виле у главу.

Грилиш је моментално пао на земљу, на терену је настао "хаос" , редарска служба је моментално утрчала, играчи су га опкружили, а навијач је са трибина испраћен аплаузом, док је истима слао пољупце.

Једна утакмица 36. кола Чемпионшипа остављена је за недељу после подне. Реч је о градском дербију између Бирмингема и некадашњег првака Европе Астон Виле.

А, овај окршај два велика ривала обележио је незапамћени инцидент!

Велики ривалитет два клуба довео је до тога да се у првом полувремену догоди тежак инцидент и навијач домаћег клуба физички нападне фудбалера Астон Виле.

Инцидент се догодио у десетом минуту, када је на терен утрчао присталица Бирмингема и с леђа у главу ударио Џека Грлиша. Хулиган је одмах ухапшен, а занимљиво је да није покушао да побегне, нити се опирао.

Питали смо јуче. Питамо опет: Кажете да је хулиганизам искорењен на Острву? Неће бити. У петак у Шкотској, на утакмици Хибернијана и Ренџерса, данас у градском дербију Бирмингема - навијач упада са трибина и напада фудбалера противничког тима. Ружно да ружније не може. 

Ово данас чак опасно! Мало је рећи хулиган, дивљак је успео у својој намери! Улетео је и са леђа ударио Џека Грилиша, једног од најбољих фудбалера Астон Виле. Песница у главу. Срећа, много среће имао је Грилиш што та песница није завршила на некој незгодној тачки на глави. Вероватно не би устао...

Заиста незапамћене сцене у модерном фудбалу, поготово на овом нивоу такмичења...

Извор: Б92/мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар