Skandal! Huligan na utakmici napao igrača Aston Vile!

Navijač udario fudbalera u Engleskoj! Na utakmici između Aston Vile i Birmingema u okviru engleskog Čempionšipa, navijač Birmingema je uleteo na teren i udario igrača Aston Vile u glavu.  Gradski derbi između Birmingema i Aston Vile ostaće upamćen po teškom incidentu koji se dogodio u desetom minutu.  Ovo Engleska ne pamti - pesnica u glavu igrača! Vežite ovog, čoveka, zatvorite ga pod hitno. . . !

Fudbal 10.03.2019 | 15:45
Skandal! Huligan na utakmici napao igrača Aston Vile!
U prvom poluvremenu gradskog derbija Birmingema i Aston Vile, koji se igrao na stadionu Birmingema, jedan navijač domaće ekipe je prosto utrčao na teren i s leđa udario Džejka Griliša, kapitena Aston Vile u glavu.

Griliš je momentalno pao na zemlju, na terenu je nastao "haos" , redarska služba je momentalno utrčala, igrači su ga opkružili, a navijač je sa tribina ispraćen aplauzom, dok je istima slao poljupce.

Jedna utakmica 36. kola Čempionšipa ostavljena je za nedelju posle podne. Reč je o gradskom derbiju između Birmingema i nekadašnjeg prvaka Evrope Aston Vile.

A, ovaj okršaj dva velika rivala obeležio je nezapamćeni incident!

Veliki rivalitet dva kluba doveo je do toga da se u prvom poluvremenu dogodi težak incident i navijač domaćeg kluba fizički napadne fudbalera Aston Vile.

Incident se dogodio u desetom minutu, kada je na teren utrčao pristalica Birmingema i s leđa u glavu udario Džeka Grliša. Huligan je odmah uhapšen, a zanimljivo je da nije pokušao da pobegne, niti se opirao.

Pitali smo juče. Pitamo opet: Kažete da je huliganizam iskorenjen na Ostrvu? Neće biti. U petak u Škotskoj, na utakmici Hibernijana i Rendžersa, danas u gradskom derbiju Birmingema - navijač upada sa tribina i napada fudbalera protivničkog tima. Ružno da ružnije ne može. 

Ovo danas čak opasno! Malo je reći huligan, divljak je uspeo u svojoj nameri! Uleteo je i sa leđa udario Džeka Griliša, jednog od najboljih fudbalera Aston Vile. Pesnica u glavu. Sreća, mnogo sreće imao je Griliš što ta pesnica nije završila na nekoj nezgodnoj tački na glavi. Verovatno ne bi ustao...

Zaista nezapamćene scene u modernom fudbalu, pogotovo na ovom nivou takmičenja...

Izvor: B92/mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar