Наполи ставио фрустрираног Инсињеа у излог!

Цена је 100. 000. 000 евра! Прича се да би растанак могао да се догоди на лето.

Фудбал 13.03.2019 | 08:00
Наполи ставио фрустрираног Инсињеа у излог!
Памте љубитељи италијанског фудбала, поготово они којима је Наполи ближи срцу, драму због Лоренца Инсињеа око продужетка уговора. Више од годину и по дана Наполи и Инсињеови агенти натезали су се око плате и дужине уговора, да би се пре две године нашли на годишњим примањима од 4.600.000 евра, чиме је избио на челну позицију најплаћенијих играча подно Везува.

Веровало се тада да је Аурелио де Лаурентис направио сјајан потез и да ће омалени нападач као чистокрвни Наполитанац знати како да поведе клуб до титуле. Међутим, све је остало исто. Јувентус је и даље владар Италије, а Инсиње је постао нестрпљив и фрустриран недостатком трофеја. Милански дневник Газета дело Спорт у данашњем штампаном издању чак пише да Инсиње више није недодирљив и да контроверзни власник Наполија чак размишља и о томе да га прода на лето. 

Према одређеним информацијама за Инсињеово здравље распитују се Ливерпул, Манчестер Сити и Пари Сен Жермен и спремни су чак да разговарају о могућем трансферу. Не треба подсећати да Де Лаурентис последњих година није хтео ни да чује за одлазак Наполијевог детета, али је последњих дана дошло до значајнијих промена. Лоренцово незадовљство почело је да се одражава и на свлачионицу, а све наводно потиче од притиска капитенске траке коју је наследио одласком Марека Хамшика у Кину. 

Инсиње нема тако богату сезону, пошто је на 33 утакмица у свим такмичењима скупио 12 голова и седам асистенција. Управо зато би за поменуте купце могла да буде препрека етикета од 100.000.000 евра. Додуше, његов евентуални одлазак могао би да покрене лавину у којој би се можда нашао и Калиду Кулибали, што би дефинитивно значило и крај Наполија каквог познајемо и улазак у комплетну реконструкцију тима за наредне године...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар