Napoli stavio frustriranog Insinjea u izlog!

Cena je 100. 000. 000 evra! Priča se da bi rastanak mogao da se dogodi na leto.

Fudbal 13.03.2019 | 08:00
Napoli stavio frustriranog Insinjea u izlog!
Pamte ljubitelji italijanskog fudbala, pogotovo oni kojima je Napoli bliži srcu, dramu zbog Lorenca Insinjea oko produžetka ugovora. Više od godinu i po dana Napoli i Insinjeovi agenti natezali su se oko plate i dužine ugovora, da bi se pre dve godine našli na godišnjim primanjima od 4.600.000 evra, čime je izbio na čelnu poziciju najplaćenijih igrača podno Vezuva.

Verovalo se tada da je Aurelio de Laurentis napravio sjajan potez i da će omaleni napadač kao čistokrvni Napolitanac znati kako da povede klub do titule. Međutim, sve je ostalo isto. Juventus je i dalje vladar Italije, a Insinje je postao nestrpljiv i frustriran nedostatkom trofeja. Milanski dnevnik Gazeta delo Sport u današnjem štampanom izdanju čak piše da Insinje više nije nedodirljiv i da kontroverzni vlasnik Napolija čak razmišlja i o tome da ga proda na leto. 

Prema određenim informacijama za Insinjeovo zdravlje raspituju se Liverpul, Mančester Siti i Pari Sen Žermen i spremni su čak da razgovaraju o mogućem transferu. Ne treba podsećati da De Laurentis poslednjih godina nije hteo ni da čuje za odlazak Napolijevog deteta, ali je poslednjih dana došlo do značajnijih promena. Lorencovo nezadovljstvo počelo je da se odražava i na svlačionicu, a sve navodno potiče od pritiska kapitenske trake koju je nasledio odlaskom Mareka Hamšika u Kinu. 

Insinje nema tako bogatu sezonu, pošto je na 33 utakmica u svim takmičenjima skupio 12 golova i sedam asistencija. Upravo zato bi za pomenute kupce mogla da bude prepreka etiketa od 100.000.000 evra. Doduše, njegov eventualni odlazak mogao bi da pokrene lavinu u kojoj bi se možda našao i Kalidu Kulibali, što bi definitivno značilo i kraj Napolija kakvog poznajemo i ulazak u kompletnu rekonstrukciju tima za naredne godine...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar