Лоше вијести за Лејкерсе!

Уочи меча са Бостоном екипи из Лос Анђелеса потврђено да је Брендон Инграм завршио сезону, а вероватно и Лонзо Бол!

Кошарка 12.03.2019 | 17:30
Лоше вијести за Лејкерсе!
Брендон Играм је завршио сезону пре времена.

Играч Лос Анђелес Лејкерса недавно се пожалио се на болове у рамену, а детаљним прегледима је установљено да се ради о озбиљном проблему.

Дијагностиковано је да кошаркаш има дубоку венску тромбозу. То значи да он има крвни угрушак у вени, који би могао да крене и доведе до компликација, које понекад имају фаталан исход.

Тренер Лејкерса Лук Волтон изјавио је да је пре неколико дана Играм пријавио да осећа јаке болове сваки пут када подигне руку у покушају да шутне.

Проблеме због крвних угрушака имали су и Крис Бош, који је и престао да игра због тога, као и некада најбоља тенисерка света Серена Вилијамс. Она се, као и много других спортиста, успешно изборила са тим проблемом.

Инграм, који ове сезоне постиже у просеку 13,9 поена, 4,7 скокова и 2,9 асистенција по мечу, неће моћи да помогне Лејкерсима на наредних 16 утакмица, колико им је остало да одиграју до краја лигашког дела.

Осим Инграма, тим из Лос Анђелеса, вероватно, неће рачунати ни на Лонза Бола, који је доживео повреду чланка у јануару и до сада је пропустио 18 мечева.

На списку повређених играча Лејкерса налазе се још и Кајл Кузма и Тајсон Чендлер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар