Loše vijesti za Lejkerse!

Uoči meča sa Bostonom ekipi iz Los Anđelesa potvrđeno da je Brendon Ingram završio sezonu, a verovatno i Lonzo Bol!

Košarka 12.03.2019 | 17:30
Loše vijesti za Lejkerse!
Brendon Igram je završio sezonu pre vremena.

Igrač Los Anđeles Lejkersa nedavno se požalio se na bolove u ramenu, a detaljnim pregledima je ustanovljeno da se radi o ozbiljnom problemu.

Dijagnostikovano je da košarkaš ima duboku vensku trombozu. To znači da on ima krvni ugrušak u veni, koji bi mogao da krene i dovede do komplikacija, koje ponekad imaju fatalan ishod.

Trener Lejkersa Luk Volton izjavio je da je pre nekoliko dana Igram prijavio da oseća jake bolove svaki put kada podigne ruku u pokušaju da šutne.

Probleme zbog krvnih ugrušaka imali su i Kris Boš, koji je i prestao da igra zbog toga, kao i nekada najbolja teniserka sveta Serena Vilijams. Ona se, kao i mnogo drugih sportista, uspešno izborila sa tim problemom.

Ingram, koji ove sezone postiže u proseku 13,9 poena, 4,7 skokova i 2,9 asistencija po meču, neće moći da pomogne Lejkersima na narednih 16 utakmica, koliko im je ostalo da odigraju do kraja ligaškog dela.

Osim Ingrama, tim iz Los Anđelesa, verovatno, neće računati ni na Lonza Bola, koji je doživeo povredu članka u januaru i do sada je propustio 18 mečeva.

Na spisku povređenih igrača Lejkersa nalaze se još i Kajl Kuzma i Tajson Čendler.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar