Милојевић на рукама играча!

Ово је Звезда, следеће генерације ће се трудити да нас достигну.  „Добра смо дружина, инсистирам на свлачионици и односима. Заслужили смо овај рекорд“, поручује стратег српског шампиона.

Фудбал 10.03.2019 | 10:45
Милојевић на рукама играча!
Вече које ће Владан Милојевић дуго памтити. Победом против Земуна оборио је рекорд СлавољубаМуслина стар 18 година и сам себе частио за 49. рођендан.

По завршетку утакмице, док се спремао за укључење на ТВ Арена Спорт, играчи су налетели на њега и подигли га на рамена уз повике "срећан рођендан".

Међутим, тренер црвено-белих није био еуфоричан после још једног тријумфа.

„Сваки рекорд је леп. Нећемо стати на овоме, мада нас то не оптерећује. Имам велики фонд играча и стварно сам на слатким мукама. Није ми лако, јер играчи који нису у 18 заслужују да играју. Добра смо дружина, инсистирам на свлачионици и односима. Заслужили смо овај рекорд. То је Црвена звезда. Следеће генерације ће се трудити да нас достигну. Видели сте вечерас Алексу (Вукановић прим.аут) и Вулића, све су то играчи који су доведени да у будућности буду носиоци игре. Не да буду сад, већ да се привикну на наше системе“, поручио је Владан Милојевић.

Он је похвалио игру вечерашњих ривала.

„Данас смо видели Земун који жели да игра фудбал. Видели смо савремене тенденције у њиховој игри. Мислим да су данас уживали због оваквог терена Видео сам да су срећни и задовољни, јер нам требају брзе подлоге. Тако се развијају млади играчи“.

Утисак са Маракане донекле је покварила повреда Марка Марина.

„Осетио је задњу ложу, не би требало да буде проблем. Видећемо какви ће снимци да буду. Не би требало да буде страшно, искусан је играч, па је одмах пријавио повреду. Мислили смо да и са Боаћијем није ништа страшно, па је имао малу руптуру“, поручио је Милојевић.

Кратак у анализи меча био је тренер Земуна Дејан Шваба Ђурђевић.

„Очигледна је разлика у класи између Црвене звезде и Земуна. Добро смо се држали до првог гола. После је Звезда издоминирала и привела утакмицу крају. Ми морамо да бодове спаса потражимо на неком другом месту“, рекао је Ђурђевић.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар