Milojević na rukama igrača!

Ovo je Zvezda, sledeće generacije će se truditi da nas dostignu.  „Dobra smo družina, insistiram na svlačionici i odnosima. Zaslužili smo ovaj rekord“, poručuje strateg srpskog šampiona.

Fudbal 10.03.2019 | 10:45
Milojević na rukama igrača!
Veče koje će Vladan Milojević dugo pamtiti. Pobedom protiv Zemuna oborio je rekord SlavoljubaMuslina star 18 godina i sam sebe častio za 49. rođendan.

Po završetku utakmice, dok se spremao za uključenje na TV Arena Sport, igrači su naleteli na njega i podigli ga na ramena uz povike "srećan rođendan".

Međutim, trener crveno-belih nije bio euforičan posle još jednog trijumfa.

„Svaki rekord je lep. Nećemo stati na ovome, mada nas to ne opterećuje. Imam veliki fond igrača i stvarno sam na slatkim mukama. Nije mi lako, jer igrači koji nisu u 18 zaslužuju da igraju. Dobra smo družina, insistiram na svlačionici i odnosima. Zaslužili smo ovaj rekord. To je Crvena zvezda. Sledeće generacije će se truditi da nas dostignu. Videli ste večeras Aleksu (Vukanović prim.aut) i Vulića, sve su to igrači koji su dovedeni da u budućnosti budu nosioci igre. Ne da budu sad, već da se priviknu na naše sisteme“, poručio je Vladan Milojević.

On je pohvalio igru večerašnjih rivala.

„Danas smo videli Zemun koji želi da igra fudbal. Videli smo savremene tendencije u njihovoj igri. Mislim da su danas uživali zbog ovakvog terena Video sam da su srećni i zadovoljni, jer nam trebaju brze podloge. Tako se razvijaju mladi igrači“.

Utisak sa Marakane donekle je pokvarila povreda Marka Marina.

„Osetio je zadnju ložu, ne bi trebalo da bude problem. Videćemo kakvi će snimci da budu. Ne bi trebalo da bude strašno, iskusan je igrač, pa je odmah prijavio povredu. Mislili smo da i sa Boaćijem nije ništa strašno, pa je imao malu rupturu“, poručio je Milojević.

Kratak u analizi meča bio je trener Zemuna Dejan Švaba Đurđević.

„Očigledna je razlika u klasi između Crvene zvezde i Zemuna. Dobro smo se držali do prvog gola. Posle je Zvezda izdominirala i privela utakmicu kraju. Mi moramo da bodove spasa potražimo na nekom drugom mestu“, rekao je Đurđević.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar