ФРА: Стразбур охладио Лион за 120 секунди!

Од 0:2 до ремија! Гости водили 2:0 и за два минута остали без победе у Стразбуру.  Фалкао дао, Фалкао узео, Бордо успорио Монаков успон.  Кнежеви водили голом Колумбијца, који је у 65. минуту скривио једанаестерац и омогућио противнику да дође до бода.

Фудбал 09.03.2019 | 23:05
ФРА: Стразбур охладио Лион за 120 секунди!
Какав кикс Лиона! Ни два гола предности на гостовању у Стразбуру нису била довољна тиму Бруна Женезија да однесе сва три бода – 2:2.

А, за све је крив Адријен Томасон. Уписао је везиста Стразбура гол и асистенцију за два минута! Ни 120 секунди није укупно прошло, а голман Лиона Ентони Лопес морао је два пута да вади лопту из гола.

Лудовику Ажорку ово није био први гол против Лиона ове сезоне. У јануару Стразбур је насред „Олимпик Парка“ избацила Лион из Лига купа, победом од 2:1. Први гол постигао је – Ажорк.

А, имао је Лион ове вечери двоструког стрелца. Муса Дембеле, једном из игре, једном из пенала, донео је свом тиму вођство од 2:0. Узалуд...

Фалкао дао, Фалкао узео, Бордо успорио Монаков успон! Кнежеви водили голом Колумбијца, који је у 65. минуту скривио једанаестерац и омогућио противнику да дође до бода.

Монако је дефинитивно превазишао сваку врсту кризе и више готово да нема бојазни да би поново могао да се нађе у критичној ситуацији. Кнежеви су на свом терену имали Бордо у шаци, али су на крају морали да се задовоље једним бодом, чиме је прекинут низ од три победе састава Леонарда Жардима на стадиону Луј други - 1:1 (1:0).

Радамел Фалкао је у једном тренутку био виђен као велики херој Монака, али је на крају израстао у трагичара, с обзиром да је несмотрено играо руком у свом казненом простору и скривио једанаестерац који је у 65. минуту Џими Бријан претворио у изједначење.

Колумбијац је свој тим довео у вођство на самом старту другог полувремена, када је на сјајан начин крунисао врло добар центашут Бало Туреа. Домаћин је био бољи противник, имао је више од игре и већи број прилика, али је на крају морао да се задовољи само једним бодом.

Кнежеви сада имају 27 бодова и први су изнад опасне зоне са шест бодова више, али и утакмицом више од Дижона, а у наредном колу гостују другопласираном Лилу, који ће представљати праву проверу снаге овог тима. Бордо је спокојан на 13. позицији Лиге један са 33. освојена бода.

Лига 1, 28. коло

субота:

Стразбур - Лион 2:2 (0:1)
(Ажорк 69,70 - Дембеле 3,51)

Амијен - Ним 2:1 (0:0)
(Жираси 49, Пиетерс 64 - Алиуи 53)

Дижон - Ремс 1:1 (1:1)
(Силити 13 - Зенели 9)

Монако - Бордо 1:1 (0:0)
(Фалкао 48 - Бријан 65)

Нант - ПСЖ одложено

недеља:

15.00 Монпеље - Анже
15.00 Сент Етјен - Лил
15.00 Тулуз - Генган
17.00 Рен - Каен
21.00 Марсеј - Ница

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар