ПЛ БиХ: Крупа "клизи" у провалију! Раднику семберски дерби!

Нови неуспјех екипе из Крупе на Врбасу, и то у дуелу са директним конкурентом у борби за опстанак у Премијер лиги БиХ.

Фудбал 09.03.2019 | 21:10
ПЛ БиХ: Крупа "клизи" у провалију! Раднику семберски дерби!
У окршају са директним конкурентом у борби за опстанак у Премијер лиги БиХ, фудбалери Крупе поражени су на свом терену од Тузла ситија 0:2 (0:1).

Тим Петра Курћубића, осим што је остао без бодова, практично је Тузлацима обезбиједио дупле бодове из кањона Тијесно, којим су дошли корак ближе опстанку. Ова поготка за госте постигао је Војо Убипарип.

С обзиром да је ГОШК поражен од Челика у Зеници (1:3), ове двије екипе остале су на посљедње двије позиције и све су даље од опстанка у друштву најбољих.

У једном од дербија кола, Младост и Зрињски одиграли су меч без голова, док је у семберском дербију Радник минималним резултатом поразио Звијезду 09 из Етно села Станишићи.

Жељезничар до бода у Тузли! Фудбалери Жељезничара су у оквиру 22. кола Премијер лиге БиХ ремизирали са Слободом.

Сиромашна фудбалска представа на Тушњу.

Један од дербија кола, али и бх. фудбала није понудио игру у складу са реномеом два тима, али и позицијама на табели, које ће обје екипе задржати до наредног кола.

СЛОБОДА - ЖЕЉЕЗНИЧАР 0:0

Прва прилика је виђена након 18 минута игре.

Након центаршута Хусејиновића са стране, Павић одбија, а Барабан маказицама шутира поред гола. Двије минуте послије Павић шутира са дистанце, Вуклиш избацује парадом у корнер. У 21. минуту Алиспахић шутира из скраћеног корнера, али Кјосевски јако добро брани.

У посљедњој минути првог дијела након гужве у казненом простору шутирали су Мујезиновић и Крпић, али су домаћи отклонили опасност. Потом је након једног дуела Вуклиш ударио у лице Сиповића због чега је добио жути картон. На полувријеме се отишло са 0:0.

У 51. минути Веселиновић убацује из корнера, Богичевић главом шутира мало преко пречке. Барабан искоса у 67. минути покушава, али Кјосевски сигурно хвата. До краја се резултат није мијењао.

Прије почетка утакмице минутом шутње одата је почаст преминулом голману Широког Бријега Крешимиру Бандићу.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА БиХ - 22. КОЛО:

Челик - ГОШК 3:1 (1:0)
/Дилавер 23, Дедић 59, 62 - Мујкић 73/

Крупа - Тузла сити 0:2 (0:2)
/Убипарип 19, 36/

Младост - Зрињски 0:0

Радник - Звијезда 09 1:0 (1:0)
/Хаџић 21/

Слобода - Жељезничар 0:0

У недјељу:

Широки Бријег - Сарајево (18.00)

ТАБЕЛА: Сарајево (-1) 49, Зрињски 41, Широки Бријег (-1) 32, Жељезничар 32, Младост 30, Радник 29, Слобода 30, Челик 28, Тузла сити 24, Звијезда 09 23, ГОШК 19, Крупа 16.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар