Видео: Пушио марихуану и опростио се...!

Преко Инстаграм "лајва" отишао пензију док је пушио марихуану! Дефанзивац Далас Каубојса, Дејвид Ирвинг, одлучио је да се опрости од професионалног играња америчког фудбала преко Инстаграма, док је конзумирао марихуану.

Остали спортови 15.03.2019 | 15:30
Видео: Пушио марихуану и опростио се...!
Ирвинг је играо на позицији "текла", а у НФЛ лигу је дошао 2015. године као недрафтовани играч, кога су потписали су га Канзас Сити Чифси.

Међутим, у Канзасу је био само током припремног периода, током кога се изборио за уговор у Далас Каубојсима.

Укупно у каријери је имао 56 обарања, 12,5 обарања квотербекова, популарних "секова", изнудио је пет "фамблова" (украдених лопти противничким нападачима) и повратио један. 

Ирвинг је релативно скоро суспендован по трећи пут због коришћења недозвољених супстанци, а ова трећа суспензија је додељења без одредбе крајњег рока. 

"Углавном људи, повлачим се. Не желим да говорим о суспензији, ни о осталим стварима, једноставно одлазим и постоји велики број разлога због којих ово радим. Већ сам говорио шта мислим о лековима о ком се сада говори" , рекао је Ирвинг држећи џоинт у руци, који је касније током снимка запалио и пушио. 

"Сви мисле да је мој проблем настао због тога што волим да пушим марихуану, али није, много је веће од тога. Свакодневно доживим потрес мозга, чак сам оперисао и раме, био сам и на штакама. Осећам последице потреса мозга и не желим да мој мозак буде мртав када будем имао 50 година" , додао је Ирвинг. 

У наставку, Ирвинг је поручио фановима да он воли амерички фудбал, да је фудбал њему пружио многе лепе ствари, али да не би требали да мешају фудбал и НФЛ. НФЛ није амерички фудбал. 

Лига се често налазила у контроверзним ситуацијама, од намештања утакмица до разних кажњавања са или без разлога, а снимљен је и чувени холивудски филм о добро познатом проблему играча америчког фудбала који редовно доживљавају потрес мозга. 

Дејвид Ирвинг је дефинитивно скренуо пажњу на овај проблем ипак мало експлицитнијим видео снимком у ком је чак поручио деци да не гледају шта он ради већ да оду на спавање. 

Дужу и краћу верзију можете видети у следећим снимцима...





Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар