Video: Pušio marihuanu i oprostio se...!

Preko Instagram "lajva" otišao penziju dok je pušio marihuanu! Defanzivac Dalas Kaubojsa, Dejvid Irving, odlučio je da se oprosti od profesionalnog igranja američkog fudbala preko Instagrama, dok je konzumirao marihuanu.

Ostali sportovi 15.03.2019 | 15:30
Video: Pušio marihuanu i oprostio se...!
Irving je igrao na poziciji "tekla", a u NFL ligu je došao 2015. godine kao nedraftovani igrač, koga su potpisali su ga Kanzas Siti Čifsi.

Međutim, u Kanzasu je bio samo tokom pripremnog perioda, tokom koga se izborio za ugovor u Dalas Kaubojsima.

Ukupno u karijeri je imao 56 obaranja, 12,5 obaranja kvoterbekova, popularnih "sekova", iznudio je pet "famblova" (ukradenih lopti protivničkim napadačima) i povratio jedan. 

Irving je relativno skoro suspendovan po treći put zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci, a ova treća suspenzija je dodeljenja bez odredbe krajnjeg roka. 

"Uglavnom ljudi, povlačim se. Ne želim da govorim o suspenziji, ni o ostalim stvarima, jednostavno odlazim i postoji veliki broj razloga zbog kojih ovo radim. Već sam govorio šta mislim o lekovima o kom se sada govori" , rekao je Irving držeći džoint u ruci, koji je kasnije tokom snimka zapalio i pušio. 

"Svi misle da je moj problem nastao zbog toga što volim da pušim marihuanu, ali nije, mnogo je veće od toga. Svakodnevno doživim potres mozga, čak sam operisao i rame, bio sam i na štakama. Osećam posledice potresa mozga i ne želim da moj mozak bude mrtav kada budem imao 50 godina" , dodao je Irving. 

U nastavku, Irving je poručio fanovima da on voli američki fudbal, da je fudbal njemu pružio mnoge lepe stvari, ali da ne bi trebali da mešaju fudbal i NFL. NFL nije američki fudbal. 

Liga se često nalazila u kontroverznim situacijama, od nameštanja utakmica do raznih kažnjavanja sa ili bez razloga, a snimljen je i čuveni holivudski film o dobro poznatom problemu igrača američkog fudbala koji redovno doživljavaju potres mozga. 

Dejvid Irving je definitivno skrenuo pažnju na ovaj problem ipak malo eksplicitnijim video snimkom u kom je čak poručio deci da ne gledaju šta on radi već da odu na spavanje. 

Dužu i kraću verziju možete videti u sledećim snimcima...





Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar