Видео: Бизарна повреда Бразилца у јапанској лиги!

Нападач јапанске екипе, Консадоле Сапоро, повредио се када је желео да прослави погодак са својим навијачима.  Славио гол, па пао у три метра дубок канал! Случај Милан "Лане" Јовановић против Немачке поновио се у Јапану, али са много дубљим каналом. . .

Фудбал 10.03.2019 | 08:15
Видео: Бизарна повреда Бразилца у јапанској лиги!
Андерсон Лопес постигао је погодак за предност свог тима од 3:1 над екипом Шимицуа и радост желео да подели са навијачима свог клуба.

Он се затрчао ка трибини, прескочивши рекламу, али 25-годишњак се прилично изненадио када је приметио да се под налази нешто дубље него што је мислио, па тај скок није био баш најпаметнија идеја.

Нажалост, Лопес се том приликом повредио, а саиграчи и лекарска екипа притрчали су у помоћ одмах након његовог пада. 

Бразилац је добио неопходну помоћ и аплаузом поздравио навијаче приликом напуштања терена.



Умало трагедија у Јапану због непромишљености!

Бразилски фудбалер Андерсон Лопес постигао је четири гола за Сапоро овог јутра у победи над Шимицуом (5:2), али ће се од погодака више памтити његова прослава другог по реду, у 49. минуту утакмице, пред око 22.000 навијача.

Лопес је желео да прослави с навијачима, прескочио је рекламе иза гола, али у том тренутку није знао да га ту чека канал дубок три метра!

Нешто слично се десило и Милану "Ланету" Јовановићу који је постигао победоносни гол за Србију против Немачке (1:0) на Мундијалу у Јужној Африци 2010. године, додуше у питању је била далеко мања "рупа".

Лопес који је "нестао из кадра" се поштено угрувао, одмах су саиграчи позвали лекарску помоћ, а на његову срећу прошао је без повреда.

И постигао је још два гола до краја меча!

Погледајте инцидент од 6:55 следећег видео-снимка.



Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар