Video: Bizarna povreda Brazilca u japanskoj ligi!

Napadač japanske ekipe, Konsadole Saporo, povredio se kada je želeo da proslavi pogodak sa svojim navijačima.  Slavio gol, pa pao u tri metra dubok kanal! Slučaj Milan "Lane" Jovanović protiv Nemačke ponovio se u Japanu, ali sa mnogo dubljim kanalom. . .

Fudbal 10.03.2019 | 08:15
Video: Bizarna povreda Brazilca u japanskoj ligi!
Anderson Lopes postigao je pogodak za prednost svog tima od 3:1 nad ekipom Šimicua i radost želeo da podeli sa navijačima svog kluba.

On se zatrčao ka tribini, preskočivši reklamu, ali 25-godišnjak se prilično iznenadio kada je primetio da se pod nalazi nešto dublje nego što je mislio, pa taj skok nije bio baš najpametnija ideja.

Nažalost, Lopes se tom prilikom povredio, a saigrači i lekarska ekipa pritrčali su u pomoć odmah nakon njegovog pada. 

Brazilac je dobio neophodnu pomoć i aplauzom pozdravio navijače prilikom napuštanja terena.



Umalo tragedija u Japanu zbog nepromišljenosti!

Brazilski fudbaler Anderson Lopes postigao je četiri gola za Saporo ovog jutra u pobedi nad Šimicuom (5:2), ali će se od pogodaka više pamtiti njegova proslava drugog po redu, u 49. minutu utakmice, pred oko 22.000 navijača.

Lopes je želeo da proslavi s navijačima, preskočio je reklame iza gola, ali u tom trenutku nije znao da ga tu čeka kanal dubok tri metra!

Nešto slično se desilo i Milanu "Lanetu" Jovanoviću koji je postigao pobedonosni gol za Srbiju protiv Nemačke (1:0) na Mundijalu u Južnoj Africi 2010. godine, doduše u pitanju je bila daleko manja "rupa".

Lopes koji je "nestao iz kadra" se pošteno ugruvao, odmah su saigrači pozvali lekarsku pomoć, a na njegovu sreću prošao je bez povreda.

I postigao je još dva gola do kraja meča!

Pogledajte incident od 6:55 sledećeg video-snimka.



Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar