Пацоли најавио укидање такси

Замјеник косовског премијера Косова Беџет Пацоли верује да би сљедеће седмице косовска влада могла да суспендује таксе од 100 одсто на производе из Србије и БиХ, али истовремено сматра да би најисправније било да се о њиховом укидању разговара истог дана кад двије стране сједну поново за преговарачки сто.

Србија 09.03.2019 | 07:36
Пацоли најавио укидање такси
"Вјерујем да ће таксе бити суспендоване наредне седмице и ја ћу на томе инсистирати у свим разговорима са нашим партнерима које имамо и које ћемо имати и убудуће", рекао је Пацоли за косовску јавну телевизију.

Он, међутим, напомиње да дијалог не би требало да буде условљен таксама, те додаје да би о таксама могло да се разговара и истог дана кад се сједне за преговарачки сто.

"То је најисправнији начин. Нема потребе ни да ми неког другог условљавамо, зато треба да сједнемо за сто и погледамо се у очи. Ја се слажем с тим да такса остане на снази до тренутка када ми будемо сели са српском страном и почели дијалог", рекао је Пацоли, преноси "Газета експрес". 

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

не ремсе

09.03.2019 07:35

Толико су се запетљали Балкански индијанци да им ни заклети пријатељи Америцких индијанаца неце помоци. Ово племе је срамота за Европу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

велико постење

09.03.2019 07:52

Овај пацоли це продат и косово за долар он види само тамо да се мозе зарадит друго њега не интересује

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

09.03.2019 10:06

ЗСО? Војска? Оливер Ивановић? Трепча? Газиводе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛАН

09.03.2019 10:31

Далеко смо догурали кроз насу бурну историју и ниста науцили нисмо!У прослом веку пет ратова смо прогрмели,а нисмо ниста науцили!Пардон,јос и бомбардовање од НАТО-а.Страсно!А тада су албанци са Косова пролазили кроз камено доба!Дивљи и примитиван народ!А,сада,еманципирао их Запад,Србију на колена бацају!Страсно!А,ниста ми науцили нисмо.Поткупили се са Косова,продали имања наси Срби и вецинско становниство остало албанско.Јесте, наса духовна култура остала тамо,али ста знаце споменици,цркве,манастири,патријарсија без људи.Ниста,ама бас ниста.Усли смо у велики проблем,али изгледа касно,увек се ми касно будимо.Све је сада на њиховој страни,ми само мрцваримо нас народ психицки,само да сами дигнемо руке од Косова.Ту смо негде на крају пута,неце требати политицари дизати руке од свега,сами цемо дици.Политицари це бити амнестирани,измрцварили народ до мере да је одговорност са њих скинута,народ потписао капитулацију...нека нам је са срецом.Људи из каменог доба су нас победили...

ОДГОВОРИТЕ