Барса, Кутињо и ПСЖ - и гдје је ту освета?!

Бразилца све чешће селе са Ноу Кампа. . .

Фудбал 11.03.2019 | 17:00
Барса, Кутињо и ПСЖ - и гдје је ту освета?!
Бразилац Филипе Кутињо полако али сигурно клизи у загрљај етикети "најскупљи промашај Барсеоне" у новијој историји. Некадашњи офанзивни везиста Ливерпула није ни бледа сенка оног играча који је не тако давно харао у Енглеској, али очито да му нешто (или неко) у Барси не лежи. Забринути су Каталонци због свега тога, а када се у све укључе медијске спекулације о одласку на Ноу Кампа после свега годину и по дана(толико ће бити на лети), комплетна слика о Кутињу и Барси изгледа најблаже речено -  тужно. 

Није да интересовања нема, неколико великих клубова помињало се последњих месеци као "решење" заКутињов проблем, међутим јасно је као дан је овде проблем новац, односно како да Барса поврати уложених 120.000.000+40.000.000. Јасно, Бразилац више не вреди тај новац, напунио је 27 година, а лоше партије и седење на клупи значајно су утицали на то. У крајњем случају, гол није дао скоро пет месеци... 

Радио Монте Карло - а не заборавите да они умеју да погоде - јавља вечерас да је озбиљна опција заКутиња Пари Сен Жермен. Уколико би власници из Катара пребродилили проблем што имају с финансијским фер плејом били би спремани да озбиљно крену по Бразилца и новац не би жалили, јер како наводи овај извор у томе би видели освету за изгубљену битку са Барсом око Френкија де Јонга.   

ПСЖ је још једном испао из Лиге шампиона у раној фази, у клубу је генерално лоша клима, а навијачима је потребно замазати очи неким бомбастичним појачањем. Све се некако уклапа. Само да до колико су Свеци спремни да иду - то је питање. РМЦ наводи да Барса не би дала Кутиња испод 150.000.000 евра. Па ако Парижани  прихвате тако нешто питање да ли би се ту онда радило о некаквој освети или новој победи Барселоне.

Шта кажете?

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар