Barsa, Kutinjo i PSŽ - i gdje je tu osveta?!

Brazilca sve češće sele sa Nou Kampa. . .

Fudbal 11.03.2019 | 17:00
Barsa, Kutinjo i PSŽ - i gdje je tu osveta?!
Brazilac Filipe Kutinjo polako ali sigurno klizi u zagrljaj etiketi "najskuplji promašaj Barseone" u novijoj istoriji. Nekadašnji ofanzivni vezista Liverpula nije ni bleda senka onog igrača koji je ne tako davno harao u Engleskoj, ali očito da mu nešto (ili neko) u Barsi ne leži. Zabrinuti su Katalonci zbog svega toga, a kada se u sve uključe medijske spekulacije o odlasku na Nou Kampa posle svega godinu i po dana(toliko će biti na leti), kompletna slika o Kutinju i Barsi izgleda najblaže rečeno -  tužno. 

Nije da interesovanja nema, nekoliko velikih klubova pominjalo se poslednjih meseci kao "rešenje" zaKutinjov problem, međutim jasno je kao dan je ovde problem novac, odnosno kako da Barsa povrati uloženih 120.000.000+40.000.000. Jasno, Brazilac više ne vredi taj novac, napunio je 27 godina, a loše partije i sedenje na klupi značajno su uticali na to. U krajnjem slučaju, gol nije dao skoro pet meseci... 

Radio Monte Karlo - a ne zaboravite da oni umeju da pogode - javlja večeras da je ozbiljna opcija zaKutinja Pari Sen Žermen. Ukoliko bi vlasnici iz Katara prebrodilili problem što imaju s finansijskim fer plejom bili bi spremani da ozbiljno krenu po Brazilca i novac ne bi žalili, jer kako navodi ovaj izvor u tome bi videli osvetu za izgubljenu bitku sa Barsom oko Frenkija de Jonga.   

PSŽ je još jednom ispao iz Lige šampiona u ranoj fazi, u klubu je generalno loša klima, a navijačima je potrebno zamazati oči nekim bombastičnim pojačanjem. Sve se nekako uklapa. Samo da do koliko su Sveci spremni da idu - to je pitanje. RMC navodi da Barsa ne bi dala Kutinja ispod 150.000.000 evra. Pa ako Parižani  prihvate tako nešto pitanje da li bi se tu onda radilo o nekakvoj osveti ili novoj pobedi Barselone.

Šta kažete?

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar