Нико не воли ветеране као Стара дама...!

Манџо до 35. године! С повећањем плате, наравно. . .

Фудбал 11.03.2019 | 15:00
Нико не воли ветеране као Стара дама...!
Нико не цени ветеране као Стара дама... А то је негде и логично, с обзиром на то колико су јој радости донели.

Информација Тутоспорта гласи: Јуве и Марио Манџукић још две године руку по руку. Ни нешто чешће повреде ове сезоне нису промениле мишљење челника Јувеа о момку из Славонског Брода. Штавише, на последњим утакмицама и трака око руке. Куд ћете већи доказ о количини поштовања према овом момку који је без обзира на све ту негде на свом нивоу - осам голова и шест асистенција за сада. 

Тутоспорт пише како се на обнови сарадње ради већ неко времене, те да је договор постигнут и да ће Манџо параф ставити после реванша са Атлетико Мадидом. Уговор до 2021, с побољшаним условима: по години 4.500.000 евра плус бонуси, у зависности о резултата. Они највећи тичу се, наравно, Лиге шампиона.     

Овим уговором Јуве ће практично везати Манџукића до краја каријере, јер када му устекне имаће 35 година. На некин начин Италијани су тако затворили врата свим интересентима. 

Подсетимо, доскорашњи хрватски репрезентативац стигао је у Торино 2015. године из Атлетика за 21.000.000 евра и од тода на 156 утакмица постигао 43, а наместио 23 поготка. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар