Niko ne voli veterane kao Stara dama...!

Mandžo do 35. godine! S povećanjem plate, naravno. . .

Fudbal 11.03.2019 | 15:00
Niko ne voli veterane kao Stara dama...!
Niko ne ceni veterane kao Stara dama... A to je negde i logično, s obzirom na to koliko su joj radosti doneli.

Informacija Tutosporta glasi: Juve i Mario Mandžukić još dve godine ruku po ruku. Ni nešto češće povrede ove sezone nisu promenile mišljenje čelnika Juvea o momku iz Slavonskog Broda. Štaviše, na poslednjim utakmicama i traka oko ruke. Kud ćete veći dokaz o količini poštovanja prema ovom momku koji je bez obzira na sve tu negde na svom nivou - osam golova i šest asistencija za sada. 

Tutosport piše kako se na obnovi saradnje radi već neko vremene, te da je dogovor postignut i da će Mandžo paraf staviti posle revanša sa Atletiko Madidom. Ugovor do 2021, s poboljšanim uslovima: po godini 4.500.000 evra plus bonusi, u zavisnosti o rezultata. Oni najveći tiču se, naravno, Lige šampiona.     

Ovim ugovorom Juve će praktično vezati Mandžukića do kraja karijere, jer kada mu ustekne imaće 35 godina. Na nekin način Italijani su tako zatvorili vrata svim interesentima. 

Podsetimo, doskorašnji hrvatski reprezentativac stigao je u Torino 2015. godine iz Atletika za 21.000.000 evra i od toda na 156 utakmica postigao 43, a namestio 23 pogotka. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar