Марадона је отац троје деце на Куби!

Легендарни аргентински фудбалер, Дијего Марадона, признао је да је отац троје деце на Куби, рекао је данас његов адвокат.  "Ел Пибе" се у Хавани лечио од дроге и правио децу! Марадона признао, али још увек не и званично, да је отац осморо деце. Троје има на Куби.

Фудбал 11.03.2019 | 14:00
Марадона је отац троје деце на Куби!
Како је изјавио адвокат Марадоне, Матијас Морла, он је разговарао с децом легендарног фудбалера који су рођени од две различите мајке.

Марадона, поред троје нове деце, такође има још петоро.

Упитан да ли је Марадона законски признао децу, Морла је рекао да "још није, али да ће се побринути око тог случаја".

Морла није изнео додатне детаље, али је сугерисао да ће Марадона морати да се појави на кубанском суду.

Наследника Дијега Арманда Марадоне (58) је све више…

Легендарни фудбалер је за време две деценије брака са Клаудијом Виљафање постао отац кћеркама – Далми и Ђанини. Током бракоразводног поступка 2005, Ел Пибе је признао да има и ванбрачног сина Дијега Синагреа, зачетог за време тајне везе са Италијанком Кристијаном Синагре.

Дијего се родио 20. септембра 1986. године и такође је фудбалер. Својевремено се причало и о његовом доласку у редове Новог Пазара. Каријера му није била ни приближно успешна као очева, а врхунац Дијега јуниора је 11 наступа за репрезентацију Италије у фудбалу на песку.

Почетком новог миленијума аргентински суд наложио је да се презиме Марадона додели тинејџерски Џени, јер Дијего није желео да се подвргне тесту очинства. Иначе, Џенина мајка, бивша радница у ноћном клубу, имала је интимну везу са славним фудбалером.

Претпоставља се да је најмлађи од све деце шестогодишњи Дијего Фернандо, кога има из брака са Вероником Ојаде.

Али, нема их петоро, већ осморо, након последњег признања Марадоне!

До данас се мислило да су Далма, Ђанина, Дијего, Џена и Дијего Фернандо једина деца легендарног фудбалера, међутим славни Аргентинац признао је још троје, а то је потврдио Марадонин адвокат, Матијас Морла. Он је разговарао с децом легендарног фудбалера који су рођени од две различите мајке.

Дакле, Марадона има осморо деце од шест жена.

Упитан да ли је Марадона законски признао децу, Морла је рекао да "још није, али да ће се побринути око тог случаја". Морла није изнео додатне детаље, али је сугерисао да ће Марадона морати да се појави на кубанском суду.

Зашто на кубанском?

Марадона је провео четири године у Хавани од 2000. године како би се ослободио зависности од дроге. Куба има врло ригорозне законе и строге казне за поседовање наркотика и позната је по стручњацима за болести зависности.

Марадона је за то време развио необично пријатељство са бившим председником Кубе Фиделом Кастром. Фудбалер би свако јутро на позив кубанског вође и револуционара одлазио у његову резиденцију где су разговарали о политици и спорту, а уз то га је Кастро храбрио у лечењу и опоравку.

Међутим, Марадона је истовремено уживао у ноц́ном животу Хаване и често је посец́ивао најбоље клубове престонице Кубе. После разводаод Веронике, често је виђен у друштву кубанских тинејџерки, понекад и више њих истовремено.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар